Laos

Levendig Laos

Laos is levendig. Het boeddhistische land wordt al duizenden jaren bevolkt maar laat zich nog graag ontdekken. De paden zijn nog niet platgetreden, bezoekers worden met open armen ontvangen. Ontdek Laos nu het nog ongedwongen kan. De mensen zijn vriendelijk, de cultuur rijk en het natuurschoon is overweldigend. En wat zo leuk is: de Laotianen zijn ook benieuwd naar jou.

“Als je wilt dat je leven eenvoudig verloopt, dan krijg je moeilijkheden. Ben je niet bang voor problemen, dan tref je succes,” klinkt het Laotiaanse gezegde. Dat klinkt onbevreesd, vol doorzettingsvermogen en als een ‘open mind’.

Levendig Laos (12 dagen)

Open je hart en zintuigen voor Laos. Ontdek tijdens deze vakantie de mateloze charmes van de Laotianen en de eindeloze schoonheid van de natuur. Bewonder de kalkstenen bergruggen van Vang Vieng, onderga de magie van het eeuwenoude Luang Prabang, aanschouw de duizenden eilandjes van Siphanon en ontdek de miniatuur Boeddha’s en gouden stoepa van Vientiane.

Je staat bij watervallen, drinkt koffie op plantages en zal griezelen op een lokale insectenmarkt.

Laos werd gecreëerd door de Fransen. Zij voegden aan het eind van de 19e eeuw de drie koninkrijken Luang Prabang, Vientiane en Champasak bij elkaar. De hoogtepunten uit deze drie voormalige koninkrijken hebben wij opgenomen in dit vakantieprogramma.

*prijs is enkel voor het landarrangement, jouw internationale vlucht is nog niet inbegrepen

Ontdek het progammaa →

Inspiratie Laos


Wil je graag naar Laos? Of wat meer pit aan je vakantie toevoegen? Dan zijn onze bouwstenen perfect voor jou! Deze inspiraties nemen je mee op avontuur door Laos en tonen je alle plekjes die je absoluut niet mag missen. 

Maak kennis met het prachtige Vientiane waar je geniet van de prachtige architectuur van het Koninklijk Paleis en de Wat Siskat tempel. Een ander pareltje in Laos is Luang Prabang waar je wordt ondergedompeld in het authentieke Laos tussen de lokale bevolking. Cruise over de Mekong rivier en stop onderweg langs kleine dorpjes en de Pak Ou grotten. Ontdek verder nog het prachtige Zuid-Laos tijdens een toch door een adembenemend woud en slaap in een boomhut. Een unieke ervaring gegarandeerd. 

Ontdek onze Laos bouwstenen en inspiraties →