Inspiratieroutes

Home » Thailand Inspiratieroutes

Overzicht Inspiratieroutes

Noord-Thailand

Thailand is het neusje van de zalm en heeft alles in huis om de naam van topbestemming waardig te zijn! Een ongelofelijk rijke geschiedenis, een lekker klimaat, een oogverblindende natuur, een heerlijke keuken en niet te vergeten de joviale bevolking.

In Noord-Thailand geniet je van het prachtige Nan, het groene en culturele Chiang Mai, het panoramische Pai en nog veel meer!

Wil je het maximum uit jouw reis door Noord-Thailand halen? Ontdek dan onze verborgen parels  met deze inspiratieroutes die je meenemen op een culturele toptrip!

Ontdek de uitgebreide route →

Centraal-Thailand

Ook in Centraal-Thailand valt heel wat te beleven! En dan hebben we het niet enkel over de ontelbare “Wats (tempels)” die de regio overspoelen, maar ook over enkele lokale verborgen parels.

Laat je in Centraal-Thailand betoveren door leuke ritjes in een golfkar en Buffalo Village in Suphanburi. Hang de aap uit en geniet van prachtige zonnebloemvelden in Lopburi. Als kers op de taart geniet je van tempels en Boeddha’s in Saraburi. 

Beleef jouw reis zoals het moet. En dat is dan zonder de mooiste plekjes te missen langs deze inspiratieroutes

Ontdek de uitgebreide route →

Wil je een onvergetelijke route afleggen langs de mooiste plekjes van Isaan? Dan zijn hier enkele verborgen parels die je zeker niet mag missen. Ga op pad en ontdek de meest bijzondere activiteiten en bezienswaardigheden.

De Isaan heeft een rijke Khmer geschiedenis die tijdens je vakantie in Thailand niet mag missen. Deze streek heeft ook haar eigen keuken. Iets helemaal anders dan de typische Thaise en Laotiaanse keuken. Lekker pittige gerechten met heerlijke rijst, dat kan je hier verwachten.

Deze inspiratieroute brengt je langs het prachtige  Nakhon Ratchasima, het kleurrijke Nakhon Nayok en het onvergetelijke Chachoengsao. 

Ontdek de uitgebreide route →

Oost-Thailand

Wil je het mooie Oost-Thailand zeker niet missen tijdens jouw trip? Dan zal deze inspiratieroute via het schitterende Chanthaburi  en het paradijselijke Trat je zeker kunnen bekoren! 

In Oost-Thailand beleef je Thailand zoals in haar oorspronkelijke glorie! Eeuwig vriendelijk en eenvoudig maar oh zo prachtig met haar Cambodjaanse en Laotiaanse invloeden.

Ontdek de uitgebreide route →