Inspiratieroutes in Sri Lanka

Vind jouw ideale inspiratieroute in Sri Lanka

Sri Lanka is een uitgestrekt land van Noord naar Zuid. Daarom hebben we voor jou al een inspiratieroute opgesteld die je kan inspireren! Op deze manier kan je kijken of het land en zijn bezienswaardigheden je aantrekken. Dan kunnen we dit samen overlopen en kan je ons laten weten wat je het liefst doet. Zo kunnen we de perfecte vakantie naar Sri Lanka voor jou uitstippelen!

Een reis naar Sri Lanka biedt vele hoogtepunten en veel afwisseling. Het relatief onontdekte noorden van Sri Lanka is pas sinds enige jaren open voor toerisme, maar herbergt een schat aan cultuur en natuur. In kleurrijke tempels vol met Boeddhabeelden komen monniken om te mediteren en offers te brengen.

Wandel door schitterende heuvellandschappen met groene theeplantages waar dames in gekleurde sari’s hun manden vullen met theebladeren en geniet van een heerlijk kopje verse Ceylonthee. De vele badplaatsen nodigen uit om heerlijk te luieren, de onderwaterwereld al snorkelend te verkennen of een frisse duik in zee te nemen.

Sri Lanka – A land like no other!

Wat een TOP vakantie met TOP bestemmingen! Een prima service en alles geregeld tot in detail. Wij zijn zeer tevreden klanten!

Britt & Jorne

Rondreis – Trip naar Sri Lanka

Dit is een inspiratieroute. Al onze voorstellen worden steeds op maat gemaakt.

Contacteer ons gerust en we overlopen graag jouw wensen voor een onvergetelijke reis in Sri Lanka!

SCHILDERACHTIG SRI LANKA

Beleef drukke steden en vind rust in prachtige wandelingen en stranden.