Gezondheid & Wellness in Sri Lanka

U bevindt zich hier: Home » Gezondheid in Sri Lanka

Gezondheid & Wellness in Sri Lanka

Een reis naar Sri Lanka biedt biedt vele hoogtepunten en afwisseling. Het relatief onontdekte noorden is pas sinds enige jaren open voor toerisme, maar herbergt een schat aan cultuur en natuur. In kleurrijke tempels vol met Boeddhabeelden komen monniken om te mediteren en offers te brengen. Wandel door schitterende heuvellandschappen met groene theeplantages waar dames in gekleurde sari’s hun manden vullen met theebladeren en geniet van een lekker kopje verse Ceylonthee. De vele badplaatsen nodigen uit om heerlijk te luieren, de onderwaterwereld al snorkelend te verkennen of een frisse duik in de zee te nemen!

Sri Lanka – A land like no other!

Gezondheid & Wellness in Sri Lanka? Gezondheid en Wellness in Sri Lanka staat voor kwaliteit en een goede service vol passie. Een Wellnessreis laat je kennis maken met de wondere wereld in Sri Lanka. Je komt er tot rust met een verblijf in een prachtig resort, geniet van Ayurvedische behandelingen, woon meditaties of yogalessen bij en geniet van een intensieve verjongingskuur.
Vergeet ook zeker geen vers kopje Ceylon Thee te drinken! 

TOP WELLNESS HOTELS IN SRI LANKA

Laat je hieronder inspireren met enkele mogelijkheden voor een goede keuze van een Wellness Hotel in Sri Lanka. 
Onze voorgestelde hotels zijn gebaseerd op de prijs-kwaliteit, locatie, hotelfaciliteiten, goede recensies, het comfort van de kamers en nog veel meer! 

WATTURA RESORT & SPA

 

YOGA RUKGALA RETREAT-DIGANA

 

SANTANI RESORT WELLNESS RESORT & SPA

THEE TOUR

Als je van thee houdt en meer wilt leren over de geschiedenis en het productieproces, is een theeplantage-excursie in Sri Lanka de moeite waard. Er zijn tientallen theefabrieken waar je gratis of tegen een kleine vergoeding een rondleiding kunt krijgen. Een typische theeplantage-tour voert je door de theevelden om te zien hoe de theebladeren worden geplukt. Daarna worden ze in de fabriek gewassen, gedroogd en versnipperd, waarna het uiteindelijke losse theeproduct in theekistjes wordt verpakt. Het is een fascinerend en interessant proces! De meest populaire plaatsen om theeplantages in Sri Lanka te bezoeken zijn Kandy, Ella, Haputale en Nuwara Eliya.

Een vakantie vol Wellness!

Een rondreis door Sri Lanka een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van jou ongetwijfeld verrijken.

Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.