Vietnam

Home » Vietnam

Timeless charm

Vietnam is een prachtig en veelzijdig land en naast de prachtige hoofdstad Hanoi is er nog zoveel meer te ontdekken. Van uitgestrekte rijstvelden,  een prachtig berglandschap en een van de zeven natuurwonderen, de Ha Long-Baai.

Kom terecht in een land om verliefd op te worden. Het Zuidoost- Aziatisch land maakt deel uit van het voormalige Indochina. Je komt hier ogen tekort, zowel vanuit historisch, cultureel als natuur oogpunt. Een rondreis Vietnam staat garant voor een onvergetelijke tijd en onvoorstelbaar veel variatie. Je vakantie naar Vietnam, dat is een droomvakantie om nooit meer te vergeten!

Lees zeker onze eigen reisblog over onze prospectiereis door Vietnam:
Reisblog Prospectie Vietnam

Veelzijdig Vietnam (15 dagen)

Deze vakantie begint in Ho Chi Minh City, het voormalige Saigon. Daarna ga je naar de tunnels van Cu Chi, in de jaren zestig gegraven door de Viet Cong. Relaxen, zwemmen en zonnen doe je in Hoi An, als aanloop voor een bezoek aan Hanoi, een wereldstad die bruist van het leven. De een-zuilige pagode is een must, evenals het Mausoleum van Ho Chi Minh. Ook Sapa ontbreekt uiteraard niet aan het programma.

In Vietnam kom je volop in de gelegenheid om aan de drukte van de stad te ontsnappen en op plaatsen te komen waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Van prachtige wandelingen door de bergen in het noorden tot de schitterende, tropische stranden en het idyllische Halong Bay. Overal ontdek je fantastische landschappen, een uitbundige keuken, vele tempel en andere monumenten die het reizen door Vietnam betoverend maken.

*prijs is enkel voor het landarrangement, jouw internationale vlucht is nog niet inbegrepen

Ontdek het programma →