Tenerife

Het eiland van de eeuwige lente

Het eiland van de eeuwige lente laat zich via De Regio (partner van UniTrips) van zijn andere kant zien. Weg van het massatoerisme, vol charme en authenticiteit.

Home » Tripje weg

UNIEKE ERVARINGEN

In het nationaal park van de Teide heb je de indruk op een andere planeet rond te lopen, lava en stilte. Trek erop uit met een 4×4 of neem een gids die je ’s nachts doorheen de sterrenhemel gidst. Dankzij een microklimaat heb je hier steeds perfect zicht op de sterren.

Laat je zeilen. Op de Atlantische Oceaan is de kans heel groot dat je dolfijnen of zelfs walvissen spot. Ze laten zich graag zien en misschien vergezellen ze je wel tijdens je tocht.

VAN TRADITIONELE KEUKEN TOT TOPGASTRONOMIE

Tal van creatieve chefs zijn te vinden op Tenerife. De traditionele keuken is top, met lokale ervaringen bij kleine wijnboeren of workshops tijdens de welke je zelf je Canarische mojos leert maken. Keer op keer culinair genieten.

STAPPEN EN SHOPPEN

De culturele agenda zit eerlijk gezegd gewoon vol. Elke dag zijn er optredens, theatervoorstellingen, ballets of tentoonstellingen. Allerlei bars met live dj’s en delen in de openlucht zorgen voor een leuk en veilig nachtje stappen.

Zin om te shoppen? Er zijn genoeg spectaculaire shoppingcentra hiervoor met alle kleine en grote merken. Trouwens, de belastingen zijn hier lager, dus je doet er nog eens je voordeel mee ook.