Natuur in Thailand

Home » Thailand natuur

Prachtige natuur in Thailand

Adembenemende natuur heeft Thailand in overvloed! Daarom hebben we een route gemaakt waar je inspiratie uit kan halen waar de meest memorabele natuurwonderen van het land aan bod komen. Ga op pad en ontdek de meest bijzondere natuur van het prachtige Thailand. 

Contacteer ons gerust en we overlopen graag jouw wensen in Thailand.

 

Hoogtepunten Natuur in Thailand

Dag 1-2: KHAO YAI

Khao Yai National Park is het oudste nationale park van Thailand en misschien ook wel de mooiste. Je kan er wilde dieren spotten, op safari gaan, wandelen en de natuur bewonderen. De bekendste en mooiste waterval is de Nam Tok Haew Suwat die wel zo’n 25 meter hoog is. Deze waterval was tevens het decor voor de film ‘The Beach’.  We spenderen twee dagen in het nationale park en vertrekken daarna richting Chiang Mai.

Dag 3: CHIANG MAI

De Wat Umong is gelegen in een sprookjesachtige omgeving en bestaat uit drie tunnels. de berg Doi Suthep zorgt voor het prachtige decor en het boslandschap. De tunnels zijn met elkaar verbonden en bij elke uitgang staat een Boeddhabeeld dat mooi verlicht is. De muren in de tunnels zijn beschilderd met boeddhistische taferelen.

Dag 4: KANTA ELEPHANT SANCTUARY

Hier staat er een bezoek aan de olifanten op de planning. Je kan vanop de eerste rij kijken naar hoe de olifanten leven. Je leert meer over de werking van het kamp en hoe deze lieve beesten hier een tweede leven krijgen. Daarna mag je zelf eten maken voor de olifanten en ze zelf voederen. Aan het einde van de middag kan je zelfs een bad nemen en de olifanten eens goed schrobben. Prachtig moment en pure interactie met de dieren.

Dag 5: DOI ANG KHANG

In het gebied van Doi Ang Khang zijn interessante vogelsoorten te vinden die soms niet in de rest van Thailand te vinden zijn. Hier zullen we dan ook de voormiddag spenderen aan vogels spotten. Vervolgens rijden we naar de Doi Kiew Lom om een leuke wandeling te maken. Eenmaal op de top heb je een prachtig panoramisch uitzicht en kan je een prachtige zonsondergang aanschouwen. 

Wil je graag je verblijf verlengen, wens je een van de vermelde excursies via ons op voorhand bij te boeken, of heb je nog andere opmerkingen? Laat het ons weten en we werken samen aan jouw vakantie!