Detox Yoga Trip Thailand

Home » Thailand Detox Yoga Trip

Thailand: Detox Yoga Trip

Het dagelijkse leven kan erg stressvol zijn. Heb je dus dringend een portie rust en stilte nodig?  Dan komt onze Detox Yoga Trip je erg gelegen! Je geniet van de beste yoga op de mooiste stranden. Maar, hier houdt het niet op. Nadat je helemaal zen bent trek je naar een de wereldstad Bangkok om te genieten van cultuur en de stad.

Contacteer ons gerust en we overlopen graag jouw wensen in Thailand.

 

Hoogtepunten Detox en Yoga Trip Thailand

Dag 1-6: KOH SAMUI

Vanuit Bangkok neem je onmiddellijk een connecting vlucht naar het ontspannende Koh Samui. Vervolgens wordt je hier naar het Welness & Spa-resort gebracht. Hier zal je de komende dagen overnachten en genieten van relaxerende yogasessies. Bij aankomst krijg je de eerste informatie, een welkomstdrankje en start het programma.

Inbegrepen in deze trip van 7 dagen:

 • 7 individuele ‘Body & Soul’ therapieën

 • 3 ‘Radiance’ behandelingen

 • 3 Far Infrared Sauna sessies

 • 2 Colon Hydrotherapy

 • 2 Chi Nei Tsang buikmassages

Het programma is verder inclusief:

 • Volledig uitgewerkt yoga programma

 • Mooie comfortabele kamer met airco

 • Heerlijke brunch en diner buffetten

 • Mineraal drinkwater

 • Herbal Steam Room

 • Zoutwater zwembad

Dag 7: BANGKOK

Je hebt vast en zeker genoten van je verblijf op Koh Samui! Maar op dag zeven is het tijd voor een nieuwe bestemming.  Na een lekker ontbijtje vlieg je terug richting Bangkok voor de resterende 3 dagen van jouw Detox Yoga Trip. Alle transfers tussen het hotel en de luchthaven zijn inbegrepen. 

Dag 8: BANGKOK

Op de achtste dag van je Detox Yoga Trip ben je helemaal vrij om Bangkok zelf te ontdekken! Hou een Tuk Tuk tegen en maak een ritje. Bezoek het Koninklijk Paleis met de beroemde Smaragden Boeddha of ga naar Wat Pho met de grootste liggende Boeddha. De meest gefotografeerde bezienswaardigheid in Thailand is Wat Arun, ook zeker een bezoekje waard! Vanop de Baiyoke II toren krijg je een adembenemend uitzicht over de skyline van Bangkok. Ga daarna gezellig iets drinken op één van de talrijke rooftopbars

Dag 9: BANGKOK

Fiets door de bruisende stad en leer Bangkok op een andere manier kennen. Van smalle straatjes tot het drukke Chinatown. Marktjes, winkeltjes en verborgen groene plantages. Ga verder aan boord van een longtailboat over de kanalen van Bangkok. Of bezoek het Ratchadamnoen Stadium, het grootste Thai-boksstadion. Sluit de laatste avond af met een knal en ga naar Sukhomvit Soi 11 waar je de mooiere clubs kan vinden. Onze favoriet is Club Climax. Of ga je liever naar het oh zo gekke Khao San Road, aan jou de keuze!

Dag 10: BANGKOK – TERUGREIS

Het is zover, de laatste dag van je Detox Yoga Trip. Maar je kan Thailand toch niet verlaten zonder enkele typisch Thaise souvenirtjes te kopen voor jouw vrienden of familie. En de straten van Bangkok zijn daarvoor de beste plek.  

Wil je graag je verblijf verlengen, wens je een van de vermelde excursies via ons op voorhand bij te boeken, of heb je nog andere opmerkingen? Laat het ons weten en we werken samen aan jouw vakantie!