UniTrips

UniTrips biedt reizen op jouw maat. Beleving en ontdekking zijn onze kernwoorden. Wij bieden reizen aan die wij reeds zelf beleefd en goedgekeurd hebben.

Divers aanbod aan reizen

Uitgebreid getesten reizen

Unieke reis

Home » Sri Lanka specialist

Sri Lanka specialist


Jouw reis naar Sri Lanka boek je bij jouw Zuidoost-Azië specialist. Een reis naar Sri Lanka biedt vele hoogtepunten en veel afwisseling. Wandel door schitterende heuvellandschappen met groene theeplantages waar dames in gekleurde sari’s hun manden vullen met theebladeren en geniet van een heerlijk kopje verse Ceylonthee. De vele badplaatsen nodigen uit om heerlijk te luieren, de onderwaterwereld al snorkelend te verkennen of een frisse duik in de zee te nemen. Wij delen onze kennis en passie graag met jou. Beleef en ontdek Sri Lanka!

Jouw reis naar Sri Lanka: door jouw specialist altijd op maat gemaakt

Door onze vele reizen zijn wij ons hart verloren in Zuidoost-Azië. Sri Lanka is een van de vele landen die wij bezocht hebben. Wij weten als geen ander wat er te doen is en kunnen niet wachten om dit met jou te delen. Sri Lanka is een klein landje maar met heel veel mogelijkheden. Of je nu wilt genieten op de tropische stranden, of dat je je in de historie wilt duiken en tempels wilt bezoeken: in Sri Lanka verveel je je geen moment. Door verschillende conflicten is het land een tijdje minder populair geweest onder reizigers. Maar dat is nu aan het veranderen. Steeds meer reiziger ontdekken de schoonheid van Sri Lanka. En wij helpen jou dat ook te doen.

Mogen wij jouw reis samenstellen?

Wil jij naar Sri Lanka en ben jij op zoek naar een specialist die jou helpt bij het samenstellen van jouw droomreis? Stop dan met zoeken. Het is onze passie om te reizen en delen deze passie graag met jou. Wij staan jou bij als specialist bij het boeken van jouw droomreis. Ga je mee naar Sri Lanka? Neem dan nu contact op via: +32 496 68 89 87. Nog aan het oriënteren voor jouw reis naar Zuidoost-Azië? Wij maken reizen op maat naar vele andere landen.