UniTrips

UniTrips biedt reizen op jouw maat. Beleving en ontdekking zijn onze kernwoorden. Wij bieden reizen aan die wij reeds zelf beleefd en goedgekeurd hebben.

Divers aanbod aan reizen

Uitgebreid getesten reizen

Unieke reis

Home » Myanmar reizen

Myanmar reizen


Myanmar is een prachtig land en is perfect om te reizen. Het land is jarenlang afgesloten geweest voor de buitenwereld, waardoor er nauwelijks sprake is van westerse invloeden. In dit traditioneel ingestelde land word je met open armen ontvangen en krijg je gegarandeerd kippenvel door de vele culturele hoogtepunten en de ongeëvenaarde natuur. Beleef Myanmar met de reizen van Unitrips!

Myanmar: de mooiste authentieke reizen

In Myanmar wordt weinig Engels gesproken en het is geen land om zonder enige voorbereiding te reizen. Met die voorbereiding helpen wij jou graag. Ons verhaal begint bij jouw droom. Wij maken van jouw droom een herinnering die je nooit meer vergeet. Of je nu op zoek bent naar rust, avontuur of beide, wij willen dat je alles ervaart zoals jij het wil en geniet van die mooie momenten. Wij staan voor een zoektocht naar verschillende verborgen schatten, rustgevende levensfilosofie en een prijs-kwaliteitsverhouding waar kwaliteit de overhand neemt.

Krijg een goede indruk van Myanmar

Om je een goed beeld te geven hoe indrukwekkend het reizen naar Myanmar kan zijn, hebben we een unieke voorbeeld rondreis door Myanmar samengesteld. Deze reis geeft jou een globaal beeld. Dit betekent niet dat je deze reis ook precies af gaat leggen. We luisteren namelijk graag naar wat je het liefste wilt zien en doen. Op basis van jouw voorkeuren passen we de reis aan. Ben je benieuwd hoe wij deze reis zelf hebben ervaren? Lees dan onze reisblog over Myanmar terug!

Myanmar beleef je met UniTrips

Ben je helemaal aan het wegdromen, ben je nieuwsgierig naar een nieuwe uitdaging of heb je nog vragen? Contacteer ons gerust, we staan voor je klaar, altijd! +32 496 68 89 87. Beleef binnenkort tijdens het reizen de mooiste momenten in Myanmar.