Luxe vakantie in Ajman & Ras al-Khaimah

Home » Luxe vakantie in Ajman & Ras al-Khaimah

Op luxe reis in Ajman & Ras al-Khaimah

Ontdek de andere kant van de Verenigde Arabische Emiraten.

Top Hotels in Ajman & Ras al-Khaimah

Laat je hieronder inspireren met enkele mogelijkheden.
Voor de volledige lijst van top hotels kan je hier boven het Luxury Travel Book downloaden.
In het Luxury Travel Book krijg je ook een overzicht van de beste restaurant-ervaringen.

The Oberoi Beach Resort Al Zorah (Ajman)

Deze stijlvolle stedelijke oase heeft een prachtig interieur, geïnspireerd op de 5 natuurlijke elementen: water, aarde, hout, metaal en vuur. Het SO Sofitel Bangkok torent met zijn 30 verdiepingen uit boven de stad.

Er is een buitenbad en een goed uitgerust fitnesscentrum. Het chique Park Society Restaurant & Bar serveert gastronomisch eten op het dak van het hotel en Red Oven biedt live cooking en internationale gerechten.

Waldorf Astoria Ras al-Khaimah

Naast het feit dat Keemala Phuket een prachtige accommodatie biedt om uw vakantie door te brengen, is het een heel duurzame plek. Keemala staat niet achter dierlijke activiteiten waarbij dieren uit het wild worden genomen en uit hun natuurlijke habitat dus als je graag op een olifant zou rijden, zal het niet hier zijn. Ook qua voeding en vissoorten houdt Keemala hier rekening mee.

Wel is het mogelijk om een olifantenopvangcentrum te bezoeken, lokale marktjes en tempels mee te pikken en zoveel meer. Je kan er zeker van zijn dat Keemala Phuket uw vakantie zal verrijken.

The Ritz-Carlton Al Hamra Beach (Ras al-Khaimah)

Het Four Seasons Resort Chiang Mai heeft uitzicht op de rijstvelden en bergen van de Mae Rim-vallei. Het resort biedt  luxueuze bungalows met diverse buitenruimtes en beschikt over een spa en een buitenzwembad.  Het resort biedt een goed uitgerust fitnesscentrum. Je kan tennissen, massages boeken en gratis gebruikmaken van leenfietsen bij de accommodatie.

In het openluchtrestaurant Terraces met uitzicht op de rijstvelden en Doi Suthep in de verte worden authentieke Italiaanse specialiteiten geserveerd. Het Four Seasons Resort Chiang Mai biedt een gratis pendeldienst vanaf de stad Chiang Mai, op ongeveer 1u rijden van de accommodatie.

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

The Sarojin ligt in Khaolak en heeft een weelderige tropische tuin met directe toegang tot een afgelegen strand. Deze tropische accommodatie wordt omgeven door nationale parken en regenwouden, en bevindt zich op 1 uur rijden van Phuket.

’s Middags kan je luieren in het openluchtpaviljoen in Thaise stijl. Vanaf dit luxe resort is het minder dan 1 uur varen naar de beroemde duiklocaties bij de Similan- en Surineilanden, beschikbaar tussen november en april. Je kan ook picknickmanden bestellen voor een dagje uit. Het is eveneens mogelijk om een romantisch diner bij kaarslicht bij de watervallen te reserveren.

Once-in-a-lifetime Experiences

Laat je hieronder inspireren met enkele mogelijkheden.
Voor de volledige lijst van topervaringen kan je hier boven het Luxury Travel Book downloaden.
In het Luxury Travel Book krijg je ook een overzicht van de beste restaurant-ervaringen.