Inspiratieroute Golfvakantie Jordanië

Home » Golfprogramma Jordanië

Ontdek onze inspiratieroute Golfvakantie in Jordanië

Is golfen jouw passie? Wil je graag reizen naar verre landen in het Midden-Oosten om er de golfbanen uit te testen? Dat kan zeker in Jordanië!  Er zijn tal van verschillende golfbanen die je kan combineren culturele uitstappen. Naast de prachtige golfbanen waar je je beste techniek kan uitproberen, zijn er ook verschillende activiteiten die je kan doen in dit land. Zo leer je Jordanië ook beter kennen. Het is dus perfect voor een kleine rondreis! Prachtige omgevingen, uitdagende golfbanen en vriendelijke mensen, dat is wat je te wachten staat tijdens je golfvakantie in Jordanië.

Contacteer ons gerust en we overlopen graag jouw wensen in Jordanië.

 

Hoogtepunten Gezinsvakantie Jordanië

Dag 1: AQABA

Aankomst Aqaba Airport – ontmoeting en transfer naar hotel in Aqaba voor check-in en overnachting. Aqaba is een kuststad gelegen aan de noordoostelijke punt van de Rode Zee en de enige zeehaven van Jordanië. Beroemd om zijn warme water en rijke zeeleven. Het is vandaag vooral bekend als badplaats en duikoord.

Dag 2-4: AQABA

Ontbijt in het hotel. Volledige vrije dagen in Aqaba aan de Rode Zee. Er is de mogelijkheid om een unieke golfervaring te beleven!

Ayla’s Signature Golfbaan, de thuisbasis van de eerste 18-holes championship golfbaan en 9-holes golfacademie, is ontworpen door de legendarische Greg Norman. Na eersteklas golfbanen te hebben gebouwd in Dubai, Oman en Egypte, nam Greg de uitdaging aan om de eerste championship course in Jordanië te ontwerpen.

Met meer dan 800.000 vierkante meter aan groene fairways, zijn zowel beginnende als gevorderde golfers welkom om te genieten van deze unieke eco-vriendelijke golfbaan met uitzicht op het betoverende berglandschap van Aqaba.

Dag 5: WADI RUM

Ontbijt in het hotel. Check-out en transfer naar Wadi Rum, bekend als de Vallei van de Maan, uitgehouwen in zandsteen en granietrots. Sinds de prehistorie bewoond door vele menselijke culturen, waaronder de Nabateeërs, die hun sporen hebben nagelaten in de vorm van rotstekeningen, graffiti en tempels. Met een 4×4 Jeep, bestuurd door de lokale Bedoeïnen, ben je 2 uur op safari. Daarna ga je naar het hotel in Petra voor check-in en overnachting.

Dag 6: PETRA

Ontbijt in het hotel. Start van het bezoek aan Petra. Petra staat bekend als de hoofdstad van de Nabateeërs en is momenteel een symbool van Jordanië. UNESCO heeft het omschreven als “een van de kostbaarste culturele eigendommen van het cultureel erfgoed van de mensheid. De indrukwekkende oostelijke ingang leidt steil naar beneden door een donkere, smalle kloof die de Siq (“de schacht”) wordt genoemd, een natuurlijk geologisch kenmerk dat is ontstaan uit een diepe spleet in de zandsteenrotsen en dat dienst doet als waterweg die naar Wadi Musa stroomt.

Dag 7: DODE ZEE

Ontbijt in het hotel. Check-out en transfer naar het hotel aan de Dode Zee voor check-in en overnachting. De Dode Zee is 306 m diep, het diepste hypersaline meer in de wereld. In de Bijbel was het een toevluchtsoord voor Koning David. Het was een van ’s werelds eerste kuuroorden (voor Herodes de Grote), en het is de leverancier geweest van een grote verscheidenheid aan producten, van balsems voor Egyptische mummificatie tot potas voor kunstmest.

Dag 8: AMMAN

Ontbijt in het hotel, check-out en transfer naar Amman QAIA Airport voor vertrek.

Wil je graag je verblijf verlengen, wens je een van de vermelde excursies via ons op voorhand bij te boeken of heb je nog andere opmerkingen? Laat het ons weten en we werken samen aan jouw vakantie!