Isaan

Home » Isaan

Verborgen parel routes

Nakhon Ratchasima – Nakhon Nayok – Chachoengsao

Wil je een onvergetelijke route afleggen langs de mooiste plekjes van Isaan? Dan zijn hier enkele verborgen parels die je zeker niet mag missen. Ga op pad en ontdek de meest bijzondere activiteiten en bezienswaardigheden. Deze route brengt je langs: Nakhon Ratchasima – Nakhon Nayok – Chachoengsao

Parken en tempels –  DAG 1

Vandaag start je toch bij het Phimai Historical Park. Hier vind je enkele prachtige Khmertempels. Hierna rij je rustig verder naar de Wat Ban Rai, een unieke tempel in de vorm van een grote olifant. Het is de perfecte plek voor de ultieme postkaartfoto’s.

Cultuur en tempels – DAG 2

Ook vandaag ga je op tempeljacht en bezoek je Magha Puja Memorial Buddhist Park en Phra Pikanet in Nakhon Nayok en Wat Phrong Akat in Chachoengsao.

Tradities en tempels – DAG 3

Je gaat op pad en bezoek enkele prachtige tempels in Chachoengsao. Je bezichtigd onder andere: Wat Sothon Wararam Worawihan, Khlong Khuean Ganesh Park en Wat Saman Rattanaram.

Bijzondere bezienswaardigheden – DAG 4  

Tijdens deze trip bezoek je ook enkele bijzondere bezienswaardigheden, zoals de tempel van de vleerhonden ofwel de Wat Pho Bang Khla. Iets verderop vind je de Bangkla Floating Market. Onderweg terug stop je bij de tempel in het water, de Wat Hong Thong. De dag in schoonheid afsluiten dat doe je vandaag bij een kleurrijke zonsondergang en een streepje live muziek op de Tuek Rooftop Bar.