Inspiratieroutes in Singapore

Vind jouw ideale inspiratieroute in Singapore

Wil je graag naar Singapore? Of wat meer pit aan je vakantie toevoegen? Dan zijn onze bouwstenen perfect voor jou! Deze inspiraties nemen je mee op avontuur door Singapore en tonen je alle plekjes die je absoluut niet mag missen!

Singapore wordt gezien als één van de meest futuristische stad van de wereld. Als je door deze stad loopt voelt het dan ook alsof je in een sci-fi film beland bent. De architectuur loopt vloeiend in elkaar over en de stad oogt rustig en bijna klinisch schoon. Singapore is ongeveer dertien uur vliegen en is een absolute must-see als je van reizen houdt. Wanneer je Singapore bezoekt begint je reis bij Changi Airport. Deze luchthaven is al meermaals uitgeroepen tot beste luchthaven ter wereld. Dit is niet zonder reden. Op de luchthaven is zoveel te beleven, dat je hier makkelijk een dag kan vertoeven. Zo biedt de luchthaven meerdere grote binnentuinen, bioscopen, zwembaden, shoppingmalls, indoor speeltuinen en uiteraard is er overal gratis internet.

Ontdek onze uitgestippelde vakantie of onze bouwstenen en inspiraties om wat meer pit aan jouw vakantie toe te voegen.

 

Dit was een van de mooiste reizenden heel ons leven! Wow! We hebben de hoogtepunten van onze must-see-lijst bezocht en daarnaast was de reis top uitgestippeld!

-Frank & Carine

Rondreis – Trip naar Singapore

Dit is een inspiratieroute. Al onze voorstellen worden steeds op maat gemaakt.

Contacteer ons gerust en we overlopen graag jouw wensen voor een onvergetelijke reis in Singapore!

SPECTACULAIR SINGAPORE

Bezoek de futuristische stad en vind rust in prachtige parken en tuinen.