Inspiratieroute Overdonderend Dubai

Home » Inspiratieroute Overdonderend Dubai

Ontdek onze inspiratieroute Overdonderend Dubai

In Dubai kijk je omhoog naar het hoogste gebouw ter wereld, ski van een besneeuwde berg af midden in de woestijn, maak een skydive boven een kunstmatig eiland, zwem met haaien in het grootste winkelcentrum ter wereld, laat je verblinden door glinsterende sieraden in oude soeks en voel het briesje op een tochtje in een traditionele dhow, allemaal in dezelfde vakantie. Er zijn tal van activiteiten die je het land door en door leren kennen en waar je omringd wordt door prachtige omgevingen.

Contacteer ons gerust en we overlopen graag jouw wensen in Dubai.

 

Hoogtepunten Overdonderend Dubai

Dag 2: PANORAMISCH DUBAI

Je ontbijt in je hotel en geniet in de ochtend van een panoramische tour met gids. Je bezichtigt de Dubai Marina, Palm Jumeirah, de kustlijn van Jumeirah en last but not least het middelpunt van de stad: Burj Khalifa. Het enige wat jij moet doen is genieten van het uitzicht!

Namiddag is het tijd voor actie in de woestijn. Je gaat namelijk op safari in een 4×4. In de woestijn geniet je van een lekker BBQ-buffet. Kan het nog beter?!

Dag 3: ABU DHABI

Na een lekker ontbijt in je hotel vertrek je op Abu Dhabi stadstour. Je krijgt een overzicht van het Yas Island, Saadiyat Island en verken je de wateren van Corniche en Breakwater. Later op de dag bezoek je nog het wereldberoemde Louvre Museum. Neen hoor, het Louvre vind je niet enkel in Parijs. Om de dag in absolute schoonheid af te sluiten bezoek je de Zayed Grand Mosque.

In de avond is het tijd om in te checken in je hotel in het mooie Abu Dhabi en kan je even ontspannen.

Dag 4: ABU DHABI RESORT

Op de vierde dag van je reis, check je opnieuw in in een ander hotel. Deze keer een resort waar je kan genieten van het warme weer en de warme zon. Hoog tijd om wat aan je kleurtje te doen. Neem een duik in het zwembad of laat je verwennen in de wellness.

Dag 5: ABU DHABI

De vijfde dag, die staat helemaal in het teken van genieten van de natuur met de Al Ain panoramische tour. Tijdens deze uitstap krijg je een prachtig zicht over de oase en de Mubazzarat warmtebronnen (hot springs). Namiddag vertrek je weer richting Dubai.

Dag 6: DUBAI DRIJVEND DINER

De voorlaatste dag van deze bouwsteen breng je door in Dubai. Je bent de hele dag vrij om te doen wat je wil. Kleine suggestie, shoppen in Dubai is zeker de moeite. In de avond staat er weer wat leuks op het programma met een Creek Dhow Cruise Buffet diner. Stap in een traditionele boot en geniet van een heerlijk avondmaal terwijl je de lichtjes van Dubai ziet flikkeren vanop het water.

Dag 7: TERUG NAAR HUIS

Vandaag vlieg je weer naar huis, maar niet met lege handen. Je neemt namelijk heel wat leuke herinneringen mee naar huis waar je nog lang van kan nagenieten.

Wil je graag je verblijf verlengen, wens je een van de vermelde excursies via ons op voorhand bij te boeken of heb je nog andere opmerkingen? Laat het ons weten en we werken samen aan jouw vakantie!