Inspiratieroute in Oost-Thailand

Home » Inspiratieroute Oost-Thailand

Inspiratieroute Oost-Thailand

Wil je een onvergetelijke route afleggen langs de mooiste plekjes van Oost-Thailand? Dan zijn hier enkele verborgen parels die je zeker niet mag missen. Ga op pad en ontdek de meest bijzondere activiteiten en bezienswaardigheden. 

Contacteer ons gerust en we overlopen graag jouw wensen in Thailand.

 

Hoogtepunten Oost-Thailand

Dag 1: CHANTHABURI

Vandaag rij je richting Chanthaburi. Voor je de stad binnen rijdt bezoek je Khao Kitchakut, een rotstempel welk een belangrijk boeddhistische pelgrimsoord is.

Dag 2: CHANTHABURI

Welkom in Chanthaburi! Van prachtige stille stranden en watervallen, tot schilderachtige rivier- en kustdorpen. In het centrum ontdek je Gem Road waar juweliers van over heel de wereld edelstenen verhandelen. Verderop in de stad ontdek je het King Taksin Shrine, een helmvormig monument. Na een lekkere lunch leer je hoe in Chantaboon matten gemaakt worden. Bezoek Chanthaboon Waterfront, een historisch stadje dat een Heritage Award van UNESCO heeft gewonnen.

Dag 3: CHANTHABURI

Vandaag trek je nog even de natuur in in Namtok Phliu National Park, waar een natuurweggetje je richting een prachtige waterval leidt. Onderweg passeer je een met mos begroeide stoepa, gebouwd voor Rama V. De waterval zelf bestaat uit drie verdiepingen en een natuurlijke zwembad. Namiddag zet je je tocht verder naar de pier in Trat, waar je de boot opstapt richting Koh Chang.

Dag 4: KOH CHANG

Vandaag kan je een auto of een scooter huren om het eiland Koh Chang te verkennen, of ga lekker aan het strand genieten van de zon, de zee en het zand. Wil je graag wat meer avontuur? Regel in je hotel dan een snorkelexcursie.

Dag 5: KOH KOOD

Vandaag word je opgehaald door je transfer naar Bang Bao haven, waar je op de speedboot stapt naar Koh Kood.

Dag 6: KOH KOOD

Deze dagen ben je volledig vrij om te genieten van de zon, de zee, het strand en de rust.

Wil je graag je verblijf verlengen, wens je een van de vermelde excursies via ons op voorhand bij te boeken, of heb je nog andere opmerkingen? Laat het ons weten en we werken samen aan jouw vakantie!