Inspiratieroute Isaan

Home » Thailand Isaan

Inspiratieroute Isaan

Wil je een onvergetelijke route afleggen langs de mooiste plekjes van Isaan? Dan zijn hier enkele verborgen parels die je zeker niet mag missen. Ga op pad en ontdek de meest bijzondere activiteiten en bezienswaardigheden. 

Contacteer ons gerust en we overlopen graag jouw wensen in Thailand.

 

Hoogtepunten Isaan

Dag 1: PHIMAI

Vandaag start je toch bij het Phimai Historical Park. Hier vind je enkele prachtige Khmertempels. Hierna rij je rustig verder naar de Wat Ban Rai, een unieke tempel in de vorm van een grote olifant. Het is de perfecte plek voor de ultieme postkaartfoto’s.

Dag 2: CHACHOENGSAO

Ook vandaag ga je op tempeljacht en bezoek je Magha Puja Memorial Buddhist Park en Phra Pikanet in Nakhon Nayok en Wat Phrong Akat in Chachoengsao.

Dag 3: CHACHOENGSAO 

Je gaat op pad en bezoek enkele prachtige tempels in Chachoengsao. Je bezichtigd onder andere: Wat Sothon Wararam Worawihan, Khlong Khuean Ganesh Park en Wat Saman Rattanaram.

Dag 4: CHACHOENGSAO

Tijdens deze trip bezoek je ook enkele bijzondere bezienswaardigheden, zoals de tempel van de vleerhonden ofwel de Wat Pho Bang Khla. Iets verderop vind je de Bangkla Floating Market. Onderweg terug stop je bij de tempel in het water, de Wat Hong Thong. De dag sluit je af met een zonsondergang en een streepje live muziek op de Tuek Rooftop Bar.

Wil je graag je verblijf verlengen, wens je een van de vermelde excursies via ons op voorhand bij te boeken, of heb je nog andere opmerkingen? Laat het ons weten en we werken samen aan jouw vakantie!