Inspiratieroute Familie en Parken Dubai

Home » Inspiratieroute familie en parken Dubai

Ontdek onze inspiratieroute voor het gezin in Dubai

In Dubai kijk je omhoog naar het hoogste gebouw ter wereld, ski van een besneeuwde berg af midden in de woestijn, maak een skydive boven een kunstmatig eiland, zwem met haaien in het grootste winkelcentrum ter wereld, laat je verblinden door glinsterende sieraden in oude soeks en voel het briesje op een tochtje in een traditionele dhow, allemaal in dezelfde vakantie. Er zijn tal van activiteiten voor je gezin die je vullen met adrenaline in een prachtige omgevingen.

Contacteer ons gerust en we overlopen graag jouw wensen in Dubai.

 

Hoogtepunten Familie in Dubai

Dag 1: AANKOMST DUBAI

Op de eerste dag van deze inspiratieroute kom je aan in Dubai en check je in in jouw hotel. Maak je alvast klaar voor een spannende en betoverende vakantie vol activiteiten en plezier.

Dag 2: DUBAI MET ADRENALINE

Vandaag vertrek je na een lekker ontbijt naar het IMG World Theme Park. Dit attractiepark in Dubai is grotendeels overdekt en staat helemaal in het teken van Films en Series. Maak kennis met jouw favoriete Marvel superhelden en beleef de ultieme adrenalinekick op tal van spannende attracties.

Dag 3: ABU DHABI

Op de derde dag van deze bouwsteen staat er weer een leuk attractiepark op het programma. Vandaag vertrek je naar een hotel in Abu Dhabi. Hier beleef je de dag van je leven tijdens een bezoek aan het Warner Bros Abu Dhabi Theme Park. Dit park is een stad op zich. Hier genieten de allerkleinste maar ook de allergrootste van leuke attracties en een onvergetelijke dag.

Dag 4: FERRARI WORLD

Na een lekker ontbijtje vertrek je naar een van de snelste en natste activiteiten van de dag. Geniet van snelle attracties in Ferrari World en beleef ultieme waterpret voor jong en oud in Yas Waterworld. Glij van een van de spectaculaire glijbanen onder de schitterende zon. Aan het einde van de dag vertrek je weer richting Dubai en check je in in je hotel.

Dag 5: TERUG NAAR HUIS

Geniet voor een laatste keer van je ontbijt in Dubai. Vandaag vlieg je namelijk weer naar huis of naar je volgende bestemming met een hoop herinneringen op zak.

Wil je graag je verblijf verlengen, wens je een van de vermelde excursies via ons op voorhand bij te boeken of heb je nog andere opmerkingen? Laat het ons weten en we werken samen aan jouw vakantie!