Inspiratieroute Centraal-Thailand

Home » Inspiratieroute Centraal-Thailand

Inspiratieroute in Centraal-Thailand

Wil je een onvergetelijke route afleggen langs de mooiste plekjes van Centraal-Thailand? Dan zijn hier enkele verborgen parels die je zeker niet mag missen. Ga op pad en ontdek de meest bijzondere activiteiten en bezienswaardigheden. 

Contacteer ons gerust en we overlopen graag jouw wensen in Thailand.

 

Hoogtepunt Centraal-Thailand

Dag 1: SUPHANBURI

Vandaag ga je op pad met eindbestemming Suphanburi, maar niet zonder enkele stops te maken. De eerste stop is de onvergetelijke Wat Phai Rong Wua. Verder maak je nog een leuk ritje met een golfkar bij Wat Thipsukhontharam en bezoek je Wat Khao Tham Thiam, een gigantische Boeddha uitgehouwen uit de rots. Om de dag af te sluiten kom je aan in Suphanburi en breng je een bezoek aan het Dragon Descendants Museum.

Dag 2: SINGBURI

Vandaag wordt een beestige dag, want je bezoekt namelijk Baan Kwai ofwel Buffalo Village. Hier bootsen ze de levensstijl van vroeger helemaal na en kan je actief deelnemen. Na je bezoek wacht een gids je op en bezoek je de Wat Muang. Met 93 meter de grootste zittende Boeddha ter wereld. Verder die dag bezoek je ook nog Wat Phikun Thong.

Dag 3: LOPBURI

Vanuit Singburi rijd je verder naar Lopburi, ook wel bekend als de apen-stad. In het centrum begeef je je letterlijk tussen de aapjes. Hier bezoek je Phra Prang Sam Yod en Wat Phra Sri Rattana Mahathat, twee Khmer monumenten in het midden van de stad. Verder mag je zeker King Narai’s Palace niet missen.

Dag 4: LOPBURI – SARABURI

’s Ochtends bezoek je de zonnebloemvelden in Lopburi. Iets verderop bezoek je nog een tempel die tegen de rots gebouwd is. Daarna rijd je richting het noorden van de provincie Saraburi. Hier ontdek je enkele merkwaardige monumenten zoals Wat Tham Phrathat Khao Prang. De dag in schoonheid afsluiten, dat doe je met een zonsondergang bovenop Khao Phraya Doen Thong.

Dag 5: SARABURI

Vandaag moet je vroeg uit de veren want er staat een traditionele Thaise excursie op je te wachten. Vandaag leer je namelijk hoe je rijst op traditionele wijze moet planten. Ook bezoek je enkele tempels: Wat Tham Krabok, Wat Pa Sawang Boon, de nieuwe Khao Wong Phra Chan, waar je 3700 trappen hoger een prachtig uitzicht hebt op de groene omgeving en een gigantische Boeddha.

Wil je graag je verblijf verlengen, wens je een van de vermelde excursies via ons op voorhand bij te boeken, of heb je nog andere opmerkingen? Laat het ons weten en we werken samen aan jouw vakantie!