Gezondheid in Abu Dhabi

Home » Gezondheid Abu Dhabi

Beleef je gezondheidsvakantie in Abu Dhabi

De veelzijdigheid van Abu Dhabi en de vriendelijkheid van haar bevolking zijn nog maar twee van de vele troeven van dit land in de Verenigde Arabische Emiraten. Het is een veilig en betaalbaar land, met heel wat wellness hotels.

Geniet van heerlijke rust, zowel mentaal als fysiek. Er zijn enkele heerlijke huidbehandelingen, massages, spabehandelingen en nog veel meer dat je kan ontdekken in Abu Dhabi. Dit doe je in combinatie met het bezoeken van verschillende highlights van het land zodat je ook het land zelf, de bevolking, de cultuur en de mensen leert kennen.  

YOGA SESSIES

Van yin tot Bikram en van beginner tot gevorderde, de stad zit vol met geweldige sessies. Er zijn veel dingen te doen in Abu DHabi en yoga is er daar zeker één van. Het is een geweldige manier om niet alleen fit en flexibel te blijven, maar ook om je gemoedsrust intact te houden en je ontspannen te voelen. Dat is precies waarom het zo populair is hier in Abu Dhabi (en de rest van de wereld), met veel regelmatige lessen en evenementen die geregeld plaatsvinden in de hoofdstad.

SPA BEHANDELINGEN

In Abu Dhabi zijn er verschillende soorten spabehandelingen die worden aangeboden in verschillende wellnesscentra. Chocolade body scrub, aromatherapie stoombad, op basis van honing body polish, een warme melk, honing, zwarte sesam en amandelolie wrap zijn enkele van de meest verjongende behandelingen die worden aangeboden door de meest professionele spa’s in Abu Dhabi.

Wil je graag je verblijf verlengen, wens je een van de vermelde excursies via ons op voorhand bij te boeken of heb je nog andere opmerkingen? Laat het ons weten en we werken samen aan jouw vakantie!