Dubai

Definitely Dubai

Kijk omhoog naar het hoogste gebouw ter wereld, ski van een besneeuwde berg af midden in de woestijn, maak een skydive boven een kunstmatig eiland, zwem met haaien in het grootste winkelcentrum ter wereld, laat je verblinden door glitterende sieraden in oude soeks en voel het briesje op een tochtje in een traditionele dhow, allemaal in dezelfde vakantie.

Ontdek de stad waar dit alles mogelijk is en zorg dat je alle
onmisbare attracties afvinkt tijdens jouw bezoek aan Dubai.

Praktische info over jouw vakantie naar Dubai vind je via deze link.

SHOPPING MALLS

Dubai is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét shopping paradijs van de wereld.

Niet gek als je bedenkt dat het grootste winkelcentrum van de wereld, de Dubai Mall, in Dubai staat en er daarnaast nog tientallen andere luxe winkelcentra in de stad zijn te vinden.

(OPENBAAR) VERVOER

Dubai beschikt over uitstekend openbaar vervoer netwerk. Zo doorkruist de metro een groot gedeelte van de stad en zijn de tarieven laag, is er een prima bus netwerk in de stad en zijn de taxi’s in staat om je vrijwel overal in Dubai voor de deur af te zetten tegen lage prijzen.

RECREATIE IN DUBAI

In Dubai hoef je je geen moment te vervelen. Of je nu op zoek bent naar witte zandstranden met palmbomen, trendy nachtclubs, gezellige restaurants of een waterpark voor de kinderen, Dubai heeft het allemaal! Liever sportief bezig zijn? Ook dat is geen probleem in Dubai!

 

 

Share This