Home » Dubai

Dubai

Definitely Dubai

Kijk omhoog in Dubai naar het hoogste gebouw ter wereld, ski van een besneeuwde berg af midden in de woestijn, maak een skydive boven een kunstmatig eiland, zwem met haaien in het grootste winkelcentrum ter wereld, laat je verblinden door glitterende sieraden in oude soeks en voel het briesje op een tochtje in een traditionele dhow, allemaal in dezelfde vakantie.

Ontdek de stad waar dit alles mogelijk is en zorg dat je alle onmisbare attracties afvinkt tijdens jouw bezoek aan Dubai.

Luxe in Dubai

In Dubai bevindt je je in het hartje van luxe en weelde, en dat is geen geheim. Dubai is een mix van exclusieve stranden, steenrijke oliesjeiks en een adembenemende skyline in het midden van de woestijn.

Dubai is meer dan een stad op asfalt. Ook op de zand en water leeft Dubai. Want, op een kunstmatige palmboomvormig eiland voor Dubai vind je exclusieve en vooral prijzige villa’s. Ter land, ter zee, en wie weet binnenkort ook in de lucht.

Dubai mag je niet verlaten zonder eens lekker te hebben geshopt! Van het ene winkelcentrum naar het andere… De fashionistas onder ons voelen zich er helemaal thuis.

Ook de avonturier moet in Dubai niet op zijn honger blijven zitten. In Ras Al Khaimah ga je op jeepsafari of kamelentocht en ontdek je de prachtige woestijn in al haar kleuren! Wil jij een verblijf vol activiteiten? Komt in orde, In Dubai is genoeg te doen. Ga op sunset cruise, relax op een exotisch strand, speel een spelletje golf of ga indoorskiën. In de Emiraten is niets onmogelijk.

 

Dubai van je bucketlist checken?

Heb jij een passie voor reizen? Dan heb je zeker en vast ook een bucketlist! UniTrips maakt jouw Bucktlist een stukje korter. Ontdek via de link hieronder een aantal inspiratieroutes die je alvast op weg kunnen helpen!

 

Praktische info over jouw vakantie naar Dubai vind je via deze link.

SHOPPING MALLS

Dubai is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét shopping paradijs van de wereld.

Niet gek als je bedenkt dat het grootste winkelcentrum van de wereld, de Dubai Mall, in Dubai staat en er daarnaast nog tientallen andere luxe winkelcentra in de stad zijn te vinden.

(OPENBAAR) VERVOER

Dubai beschikt over uitstekend openbaar vervoer netwerk. Zo doorkruist de metro een groot gedeelte van de stad en zijn de tarieven laag, is er een prima bus netwerk in de stad en zijn de taxi’s in staat om je vrijwel overal in Dubai voor de deur af te zetten tegen lage prijzen.

RECREATIE IN DUBAI

 

In Dubai hoef je je geen moment te vervelen. Of je nu op zoek bent naar witte zandstranden met palmbomen, trendy nachtclubs, gezellige restaurants of een waterpark voor de kinderen, Dubai heeft het allemaal! Liever sportief bezig zijn? Ook dat is geen probleem in Dubai!

 

 

 

Alles was in de puntjes verzorgd, elke dag een papier onder de kamerdeur met het tijdstip dat we werden opgepikt voor de volgende excursie. De gids ter plaatste was erg goed op de hoogte en deed er alles aan om het naar onze zin te maken. Ik raad het aan iedereen aan!

Nadine