UniTrips

UniTrips biedt reizen op jouw maat. Beleving en ontdekking zijn onze kernwoorden. Wij bieden reizen aan die wij reeds zelf beleefd en goedgekeurd hebben.

Divers aanbod aan reizen

Uitgebreid getesten reizen

Unieke reis

Home » Cambodja reizen individueel

Cambodja reizen individueel


Wil jij door Cambodja reizen en het liefst individueel? Met UniTrips stel jij jouw eigen individuele rondreis door Cambodja samen. Reizen zit in ons bloed en door ons specialisme kennen wij tal van verborgen pareltjes. Of je nu met zijn tweetjes wilt reizen, met je familie, met je vrienden of gewoon lekker individueel: jij maakt de reis van je dromen. Geef jouw wensen aan ons door en wij gaan aan de slag. Naast het uitstippelen van de perfecte reis, zorgt UniTrips dat ter plaatse alles vlekkeloos verloopt. Dan kun jij gewoon lekker genieten!

Charmerend Cambodja: wil jij in een groep reizen of liever individueel?

Wij willen ons enthousiasme voor dit prachtige land graag met jou delen! Wij weten wat de verborgen pareltjes zijn in het land; iets wat je zelf niet zo snel kunt vinden vanaf je computer. Wanneer je kiest om te reizen met UniTrips wordt je vakantie volledig op maat gemaakt, zo heb jij altijd individueel advies. Om jou alvast een voorproefje te geven van Cambodja, maken wij speciaal voor jou een presentatie. Zo beleef jij jouw droomreis alsof je er al bent! Toch liever mee met een rondreis? Bekijk een van onze voorbeeldreizen en doe inspiratie op. Zo krijg je een beter idee wat je op elke plaats precies kunt zien en doen. Ook wordt aangegeven wat er bij zo’n vakantie wel of niet is inbegrepen.

Neem contact op voor meer informatie

Ben je benieuwd naar onze vakanties door Cambodja? En ben je op zoek naar individueel advies? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via mail of ons bereiken op het nummer: +32 496 68 89 87.