TIA WELLNESS RESORT

OVER HET HOTEL 

Gelegen aan een prachtig strand en met elegante privézwembadvilla’s, combineert TIA Wellness Resort authentiek welzijn met ingetogen luxe. Wellness en Retreat inclusives bieden veel meer dan alleen een ontspannende ontsnapping en herdefiniëren de spa-ervaring door progressieve wellness te integreren in elk verblijf. TIA neemt moedige stappen in het helpen van gasten om los te breken van routine om hun creatieve potentieel te verkennen voor een reis van zelf-ontdekking. Ze leren hun dieet te verbeteren, te ademen om hun systeem te reguleren en te bewegen om beter met stress om te gaan, en keren verfrist en vernieuwd terug naar huis.

 

Ontdek alle faciliteiten van het hotel:
www.tiawellnessresort.com

KAMERS 

VILLA MET ZWEMBAD EN ÉÉN SLAAPKAMER

Een chique, eigentijdse villa met open-plan woonkamer, slaapkamer en badkamer die uitkomt op een privé-tuin binnenplaats met zwembad.

VILLA MET TWEE SLAAPKAMERS EN ZWEMBAD

Een moderne, ruime villa met twee slaapkamers die uitkomt op een privétuin binnenplaats met zwembad. 

VILLA MET TWEE SLAAPKAMERS BIJ HET ZWEMBAD (OCEAANZICHT)

Een ruime, luchtige villa die uitkomt op een privétuin met een groot zwembad en uitzicht op zee.

VILLA MET DRIE SLAAPKAMERS BIJ HET ZWEMBAD (OCEAANZICHT)

Het ultieme TIA verblijf, deze villa kijkt uit over een privé tuin met een groot zwembad en uitzicht op de oceaan.

 

WELLNESS

TIA herdefinieert de spa-ervaring door holistisch welzijn te integreren in elk verblijf door middel van behandelingen, onderwijs en wellness-activiteiten die zijn ontworpen om creativiteit en een gevoel van een levensdoel te verheffen. Creative Energy gasten krijgen gegarandeerd twee behandelingen per dag (2 spa-behandelingen per nacht, totaal 80 min per persoon) van het uitgebreide spa-menu, naast dagelijkse wellness-oefeningen zoals Signature Master Class – Breathwork, Lifestyle Tai Chi, Active Yoga Flow en Creative Workshop met Signature Tea.

 

GALLERIJ FOTO’S

Een vakantie met top Accommodatie!

Een reis naar Vietnam kan een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van jou ongetwijfeld verrijken.

Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.