Uga Chena Huts

Over het Hotel

Gelegen tussen de gouden duinen en het weelderige groen in Yala, verenigt Uga Chena Huts Sri Lanka’s meest gevierde kenmerken – haar tropische stranden en haar exotische wilde dieren. Het Yala hotel is ontworpen met in omringende tropische jungles en het zoutmeer in het achterhoofd. Ondergedompeld is een wereld van landschappelijke pracht en exotische fauna, zijn de hutten luxueuze privé cabines die een ongelooflijk mooi uitzicht bieden op de omringende wildernis en zeezicht. 

Ceylon Tea Trails bestaat uit vijf gerestaureerde historische bungalows, gelegen op een hoogte van 1250 meter in Sri Lanka’s panoramische Ceylon thee regio. De 27 kamers en suites creëren een ambiance die Tea Trails tot de gouden standaard voor luxe in Sri Lanka heeft gemaakt.

 

Ontdek alle faciliteiten van het hotel:
www.ugaescapes.com

 

Hutten 

Uga Chena Huts richt zich op exclusiviteit en privacy om een echte wildernis ervaring te intensiveren als geen van de andere vijf-sterren hotels in Sri Lanka. Het is een ruime eigendom, maar biedt plaats aan slechts veertien luxe gastenhutten.

Deze hutten zijn ontworpen in harmonie met de wilde omgeving, terwijl de interieurs subtiel safari thema’s benadrukken, met Afrikaanse stijl en rustieke motieven die de ultra-moderne comforts veroorloven binnen geloven.

Deze goed ingerichte hutten hebben een ruime woonkamer, gezellige slaapkamers, een eigen badkamer met vrijstaande badkuipen en dubbele wasbakbediening, evenals een schaduwrijk buitendek met ingebouwde privé dompelbaden van 5 meter. Deze luxueuze woningen zijn ook uitgerust met centrale verlichting met variabele intensiteit, een 42″ LED TV, minibar, thee en koffie en dagelijkse schoonmaakfaciliteiten.

 

Cuisine 

Met een spectaculair uitzicht en een prachtig nautisch ontwerp biedt The Basses restaurant by Uga Chena Huts
een ongeëvenaarde stedelijke eetervaring in het hart van de wildernis. 

Wellness 

Midden in het toevluchtsoord van de Sri Lankaanse wildernis, biedt Uga Chena Huts een exclusieve spa retraite waar je je kan laten verwennen. Als een van de meest luxueuze spa resorts in Yala, Sri Lanka, bieden zij jou een menu van ontspannende behandelingen, waaronder aromatherapie en verjongende schoonheidsbehandelingen.

Galerij Foto’s

Een vakantie met top Accommodatie!

Een rondreis door Sri Lanka kan een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van jou ongetwijfeld verrijken.

Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.