TREE TOPS JUNGLE LODGE

OVER HET HOTEL 

Tree Tops Jungle Lodge is een echte jungle ervaring waarbij je eenvoudig leeft in harmonie met de wilde natuur.
De ecolodge ligt in een indrukwekkende omgeving, waarbij olifantensporen, bush-jungle, volgroeide hoge bossen, rotsachtige heuvels en het wildleven in het plaatje thuishoren!

Volledig buiten de standaard gebaande paden, de lodge is een speciale en niet-toeristische plek om te verblijven en gaat over locatie en ervaring in plaats van alleen maar een andere accommodatie optie.

Leef en wandel met de natuur in de Weliara jungles, een geïsoleerde wildernis in het afgelegen zuidoosten van Sri Lanka. De Weliara jungle ligt verscholen tussen het Yala National Park en het Rahat Kanda gebergte – een 20 km steile bergkam van rotsachtige heuvels, die de beschaving van de wildernis scheidt.

 

Ontdek alle faciliteiten van het hotel:
www.treetopsjunglelodge.com

TENTEN 

Bij Tree Tops Jungle Lodge is de accommodatiemogelijkheid “tented style canvas kamers”.
Vier chaletachtige tentverblijven met badkamer en toilet in de tent, goede ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een veranda buiten de kamer met klapstoelen en tafels.

Door de eenvoudige, kampachtige leefomstandigheden, is een verblijf in Tree Tops Jungle Lodge een buitengewone reis, terug naar de natuur.  Zonder elektriciteit of andere moderne voorzieningen en de maaltijden zijn voornamelijk inheemse curry stijl gekookt op gas of traditioneel houtvuur in de centrale mud-hud keuken en restaurant. 

DINEREN  

De Tree Top koks bereiden heerlijke traditionele Sri Lankaanse groentecurry’s boven een houtvuur met exotische ingrediënten zoals bananenbloem, maniok, groene bananen, jack noot en vruchten, met currybladeren die in de jungle gevonden zijn!

GALERIJ FOTO’S

Een vakantie met top Accommodatie!

Een rondreis door Sri Lanka kan een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van jou ongetwijfeld verrijken.

Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.