SONEVA KIRI

OVER HET HOTEL 

Ongeëvenaarde luxe ontmoet een eco-vriendelijk design. Het hotel is genesteld in een weelderig, tropisch regenwoud op een ongerept eiland met enkele van de beste stranden van Thailand.

Als ‘luxe’ wordt gedefinieerd als een zeldzaamheid, dan betekent dat in de huidige maatschappij rust, tijd en ruimte. Bij Soneva zijn de unieke ervaringen in overeenstemming met hun interpretatie van luxe. Echte luxe gaat over het voelen van zand tussen je tenen of genieten van een diner onder een baldakijn van een miljard sterren. Het gaat over het herverbinden met jezelf en de natuurlijke wereld, en dus zijn de ervaringen die ze voor hun gasten creëren zo ver mogelijk verwijderd van de stedelijke omgeving. Zij willen echte luxe en zeldzame ervaringen bieden die een snaar raken in het hart van hun gasten.

Duurzaamheid is altijd de kern geweest van bij Soneva, van het betrekken van duurzame materialen en het pionieren met ‘afval naar rijkdom’ praktijken, tot het samenwerken met lokale gemeenschappen. Ze zijn er trots op 100% koolstofneutraal te zijn

 

Ontdek alle faciliteiten van het hotel:
www.soneva.com

KAMERS 

LUXURY JUNGLE VILLAS IN THAILAND

Gelegen in tropisch regenwoud, op een ongerept eiland met enkele van de beste stranden in Thailand, biedt Soneva Kiri een ongeëvenaarde mix van luxe en eco-vriendelijk design. Deze buitengewone eiland hideaway bestaat uit 34 uitgestrekte één tot zes slaapkamer pool villa’s die naadloos aansluiten bij de natuurlijke schoonheid van het eiland.

RESTAURANTS & BARS  

Verwen je zintuigen met heerlijke culinaire reizen die zijn ontworpen om heerlijk, vers, gedurfd van smaak, eenvoudig en bovenal bevredigend te zijn!

Om je ervaring compleet te maken raden wij je aan een scheutje gezelligheid in het recept te verwerken terwijl je geniet van de prachtige omgeving die de restaurants en bars te bieden hebben.

KRUUA MAE TUK 

Thais gourmet restaurant, met een ‘no-menu’ diner concept en een uitgebreide selectie van gerechten die zijn geïnspireerd door ingrediënten verbouwd op Koh Kood, Koh Chang, en zeevruchten gevangen door lokale vissers.

THE VIEW

Geniet van het prachtige uitzicht over de Golf van Thailand terwijl je de Nikkei-keuken proeft, een samensmelting van smaken uit Japan en Peru. Chef Christophe mengt moeiteloos de delicatesse en nuance van Japanse culinaire tradities met de levendige en pittige smaken van Peru.

THE DINING ROOM

Boven op de rotsachtige kliffen nodigt The Dining Room je uit om momenten te delen. Tijdens het ontbijt kun je in een ontspannen sfeer kiezen uit een reeks verleidelijke ochtendgerechten. Tijdens het diner kun je kiezen uit een overvloed aan wereldgerechten en specialiteiten.

SO SPIRITED

So Spirited is het restaurant bij het zwembad, gelegen op een klif met uitzicht op de zee. Proef zoete sappen van lokale Thaise vruchten, snack ’s middags laat hapjes, en geniet van een breed scala aan cocktails en mocktails om af te koelen na een dag in de zon.

BELEVINGEN  

UNIEKE ERVARINGEN

Geniet van onvergetelijke ervaringen bij Soneva Kiri. Elke ervaring kan worden aangepast voor een speciale gelegenheid, een feest, of gewoon zomaar. Enkele voorbeelden zijn:
Treepod Dining, Privé Cinema Paradise, Sunrise Jetty Breakfast, en nog veel meer!

GALERIJ FOTO’S

Een vakantie met top Accommodatie!

Een reis naar Thailand kan een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van jou ongetwijfeld verrijken.

Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.