RAKxa Wellness & Medical Retreat

OVER DE RETREAT 

Gelegen in de groene longen van Bangkok, Bang Krachao, vind je RAKxa Wellness & Medical Retreat. Dit hotel staat in voor de gezondheid en het welzijn van zijn gasten. De geneesheren binnen RAKxa gaan samen met jou kijken naar het lichaam als een geheel om zo de oorzaken van jouw kwaaltjes te behandelen.
RAKxa staat bekend om zijn visionaire aanpak waar holistische therapieën gecombineerd worden met technologie om een zo uniek mogelijke behandeling te bieden. De gecertificeerde specialisten en artsen zijn van mening dat ieder zijn gezondheid uniek is en daar spelen zij op in met gepersonaliseerde zorgprogramma’s gebaseerd op jouw specifieke behoeften.
Ontdek alle faciliteiten van het hotel:
https://www.rakxawellness.com/

KAMERS & SUITES

 Binnen RAKxa kun je kiezen uit 3 types van accommodatie.
GARDEN VILLA
De garden villa’s zijn ruime villa’s van 80 m2 met 1 slaapkamer. De villa beschikt over een ruime slaapkamer met een kingsize bed en ruime kasten voor kledij en andere spullen in op te bergen. Aan de slaapkamer is de badkamer gelegen, ingericht met een douche en een apart bad. De leefruimte heeft een eigen gedeelte met living, een eettafel en een opbergplaats voor voedsel.

f

POOL VILLA
De pool villa’s zijn ruime luxe villa’s van 101 m2 met 1 slaapkamer. Wanneer je de villa binnenwandelt, kom je direct in de leefruimte waar er opbergruimte is in de kasten voor voedsel en andere spullen. Hier is ook de eettafel te vinden en de living met ruime zetels om lekker te ontspannen op het einde van de dag. Via de leefruimte kan je de slaapkamer binnen waar er een groot kingsize bed op je staat te wachten. De badkamer, met bad en douche, is te bereiken via de slaapkamer. De villa heeft een privé zwembad die gelegen is aan de achterkant van de villa .Hier kan je naartoe via de achterdeur in de leefruimte.
RESIDENTIES
Voor wie houdt van pure luxe en privacy, zijn de residenties in RAKxa op het lijf geschreven. Deze accommodatie van 400 m2 is uitgerust met verschillende zalen om volledig tot rust te komen in privacy. De residentie is uitgerust met een eigen behandelkamer en fitnessruimte. De gezondheids- en wellness-adviseurs komen rechtstreeks tot jouw accommodatie voor jou te helpen met het verbeteren van jouw welzijn. In de behandelkamer is ook een sauna en stoomcabine aanwezig.
Aan de achterkant van de villa is een extra groot privé zwembad met meerdere ligstoelen om ten volste te kunnen genieten van de prachtige weerstoestanden in Thailand.

CULINAIR AANBOD  

Welkom in de keuken van RAKxa, waar de ingrediënten gecombineerd met gezondheid centraal staan. De oorsprong, net als de geschiedenis en seizoensgebondenheid zijn van groot belang en wordt nauwkeurig bekeken en uitgelegd.
Welzijn start met een gezond lichaam. Daarom legt RAKxa de focus op een anti-inflammatoire filosofie, gebaseerd op een diep begrip van de darm- en lichaamsonevenwichtigheden als gevolg van de moderne eetgewoonten van de mens.
BIOLOGISCHE BOERDERIJ
RAKxa vindt de ingrediënten in hun gerechten prioriteit. Daarom focussen zij op het gebruik van ingrediënten die komen van lokale oorsprong met een oog op duurzaamheid. Het vlees dat ze gebruiken in de gerechten komt van grasgevoerd biologisch vee of wild gevangen vis. Het graan komt van eigen oogst. Ook de kruiden, specerijen en eetbare bloemen waarmee ze de gerechten op smaak brengen, wordt zelf gekweekt bij RAKxa.
UNAM
De menu’s van unam zijn gebouwd op hele, organische ingrediënten. Deze worden vervolledigd met duurzaam vlees en zeedieren. Na de duurzame maaltijden, kan je genieten van een zoet afsluitertje met desserten zonder suikers of bloem.
RAKXA CHA
Om in het thema van gezondheid te blijven, biedt RAKxa oude brouwsels van thee aan met elk een eigen oorsprong en werking op jouw gezondheid. De theesommeliers raden je aan welke thee het beste past bij jouw gezondheidsbezorgdheden.

SPA 

Bij RAKxa is er keuze tussen verschillende soorten wellness. Hierdoor kan je kiezen naar welk soort welzijn je op zoek bent en waar jij het meeste nood aan hebt.
VITALLIFE SCIENTIFIC WELLNESS CLINIC
Vitallife Scientific Wellness Clinic heeft geïntegreerde behandelingspakketten die gebaseerd zijn op een empirische onderbouwde benadering van wellness en een wetenschappelijk inzicht in hun huidige gezondheidstoestand.
De specialisten kijken samen tijdens uw verblijf samen met jou hoe je het beste jouw gezondheidsdoelen kunt bereiken. Zij identificeren uw unieke gezondheidstekorten met behulp van de modernste technologie. De uitkomst van deze diagnose wordt gedeeld met de andere derden die instaan voor uw gezondheid zoals de trainers, fysiotherapeuten en chef-koks van het verblijf.

f

Klik hier voor het overzicht van behandelingen.
HOLISTISCH WELLNESS CENTER JAI
Pathways is een afgelegen spa toevluchtsoord, luxueus geïntegreerd met de natuur,
Het wellness center Jai biedt oude wijsheid aan die al vele jaren meegaat, beoefend door hoogopgeleide beoefenaars. De holistische artsen passen de genezende wijsheid toe op jouw specifieke zorgen om zowel het fysieke, emotionele als spirituele welzijn te bevorderen.
Enkele van de meest begeerde behandelingen zijn

Shirodhara
Yoga detox
Singing bowl healing
Acupunctuur
Floatation
Navarakizhi

Klik hier voor de behandelingen in het RAKxa Jai Wellness Center
MEDISCHE GYM
RAKxa gelooft dat stabiliteit, evenwicht en innerlijke rust de sleutels zijn tot gezondheid en vitaliteit. De medische gym ontwikkelt deze eigenschappen door gebruik te maken van technologie, functionele geneeskunde en de wetenschap van beweging om een holistische trainingsroutine te maken aangepast aan jouw behoeften. Het streefdoel van deze trainingsroutine is om je op lange termijn gelukkiger en energieker te doen voelen.
Klik hier voor de lijst met behandelingen in de medische gym
RETREATS
Pathways is een afgelegen spRAXka biedt verschillende retreat programma’s aan waarbij artsen en experten mee op de voet volgen hoe uw gezondheid en welzijn verbetert. Enkele populaire retreat programma’s zijn:
Lichaamsgewicht beheer
Weerstand booster
Facial solution
Long Covid
Destress
Detox

GALLERIJ

Een vakantie met top accommodatie!

Een rondreis door Thailand kan een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.
Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van jou ongetwijfeld verrijken.
Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.