TABULA RASA RESORT

OVER HET HOTEL 

Gelegen in Galle, het zuidwesten Providence van Sri Lanka, op 2 hectare heuvel omzoomd door 100 kokospalmen biedt een werkelijk spectaculair, adembenemend uitzicht over de weelderige rand van de jungle in de richting van de brekende golven van de Indische Oceaan. 

Dit nieuw ontwikkelde resort in dorpsstijl biedt privacy en exclusieve 5-sterrenservice aan al haar gasten. Het is een uitzonderlijke locatie voor een intieme bruiloft, huwelijksreis of een vakantie van absolute ontspanning. Het karakteristieke resort ligt op slechts 5 minuten afstand van schitterende stranden en slechts 20 minuten van het wereldberoemde UNESCO Heritage site Galle Fort.

Het adembenemende uitzicht op het prachtige Sri Lankaanse landschap en de nachtelijke hemel kan worden genoten vanaf het terras van de Sky Bar, het prachtige overloopzwembad of vanaf de privacy van jouw bungalowbalkon – en is niet te vergelijken met enig ander resort in Sri Lanka!

Daarnaast is het Tabula Rasa Resort is een luxe boutique hotel dat gerund wordt door ervaren Europees management die Engels, Frans, Duits en Nederlands spreken. Het is hun missie en plezier om jou een geweldige, onvergetelijke ervaring te bezorgen tijdens jouw bezoek aan het prachtige land Sri Lanka!

 

Ontdek alle faciliteiten van het hotel:
www.tabularasaresort.com

KAMERS 

Het Tabula Rasa Resort heeft een verscheidenheid aan kamertypes en prijzen met het behoud van een intieme sfeer.
Het boutique resort beschikt over 24 kamers in verschillende uitvoeringen geschikt voor 2 – 4 personen tegen verschillende prijzen.

Er is geen ander resort in Sri Lanka zoals dit dat de hoeveelheid, kwaliteit en variëteit van kamers biedt op zo’n unieke, ongerepte locatie – waar de enige geluiden die je zal horen afkomstig zijn van de verre golfbreuken, dansende palmbomen en de zingende vogels … en jungle apen, natuurlijk! 

DINEREN  

Geniet van een betoverend panorama van wuivende palmbomen, schaduwrijke heuvels in de verte en rollende golven. Geniet van de vangst van de dag, omgetoverd tot een culinair genot. De betoverende omgeving net boven het met sterren verlichte overloopzwembad zal zowel de ogen als de eetlust strelen.

SPA  

Tabula Rasa’s Spa is een van de meest indrukwekkende, unieke spa’s om te bezoeken in Sri Lanka. De spa is gebouwd op een heuveltop en geeft bezoekers een werkelijk prachtig uitzicht op de jungle, de stranden en de oceaan terwijl ze een van hun deskundig toegediende spabehandelingen ontvangen.

Dichter bij de kern van je innerlijke wezen komen en geest, lichaam en ziel in evenwicht brengen is een doel dat velen van ons in deze tijd nastreven. Verbonden zijn met de natuur en de omgeving is een manier om dit verlangen naar holistisch welzijn te versnellen – en het is de reden waarom de ontwikkelaars van Tabula Rasa Resort expliciet kozen voor de locatie van de spa, genesteld in het bladerdak van de jungle.

De spabehandelingen zijn bedoeld voor iedereen die een gebrek aan energie voelt; die de ophoping van gifstoffen in het lichaam wil verminderen en de natuurlijke vloeistoffen van het lichaam weer op een gezonde, evenwichtige manier wil laten stromen; of voor wie gewoon even wil ontspannen en relaxen.

HOTEL VIDEO  

GALERIJ FOTO’S

Een vakantie met top Accommodatie!

Een reis naar Sri Lanka kan een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van jou ongetwijfeld verrijken.

Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.