REVĪVŌ

OVER HET HOTEL 

De eco-luxe, duurzame wellness-retraites van REVĪVŌ zijn werkelijk levensveranderend. Zij hebben een krachtige transformerende methode ontworpen om ons te leren hoe we bewustzijn en mededogen kunnen bereiken. Deze techniek is voor iedereen en bouwt op zichzelf voort.  

De uitgebreide programma’s zijn opgebouwd rond deze methode en afgestemd op de specifieke behoeften van elk individu – van menu’s tot bewegingslessen, spa therapieën, behandelingen, en in-room slaaprituelen. Dit is echt een op maat gemaakte, exclusieve ervaring, en ze garanderen dat al hun gasten zich helderder, gelukkiger en getransformeerd zullen voelen.

 

Ontdek alle faciliteiten van het hotel:
www.revivoresorts.com

 

KAMERS 

 

Het REVĪVŌ Wellness Resort biedt 16 suites in Balinese stijl, elk met een met voile bekleed hemelbed, een bureau en een loungehoek, een verzonken bad en douche met uitzicht op de tuin en een eetgelegenheid in de openlucht in een groene privétuin, een privébinnenplaats of een privézwembad.

 

RESTAURANTS & BARS  

Het menu is ontworpen om je te begeleiden naar een gezondere eetroutine en je te leren hoe je emotioneel evenwicht kunt opbouwen met de manier waarop je eet. Ze hebben in dit voedingsplan “Food for Mood” geïntegreerd: voedingsmiddelen met veel ijzer, B-vitamines en omega-3 vetzuren, zoals avocado’s, volle granen en soja – die antidepressieve chemicaliën in de hersenen stimuleren; evenals leverondersteunende voedingsmiddelen, zoals uien, knoflook en kurkuma, die helpen om je lever goed te laten functioneren en depressie tegen te gaan. Het eten van gezond comfortvoedsel en hoogwaardige eiwitten zal helpen zorgen voor een stabiele stemming en lichamelijke gezondheid.

WELLNESS & SPA

Mentaal en emotioneel welzijn kan een grote rol spelen bij het ondersteunen van levensveranderingen en kan zelfs fysieke veranderingen aanmoedigen. Open energiebanen met holistische behandelingen, waaronder Reiki en chakra balancering, aangevuld met gepersonaliseerde yoga en Pranayama ademhalingssessies.

GALLERIJ FOTO’S

Een vakantie met top Accommodatie!

Een reis naar Bali kan een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van jou ongetwijfeld verrijken.

Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.