Noel Rodrigo’s Leopard Safaris

Over het Hotel

De spannende eco wildernis kampen liggen op de grens van Sri Lanka’s prachtige Yala en Wilpattu Nationale Parken.
Dit zijn twee van de beste reservaten die een grote verscheidenheid aan wildlife bieden voor een safari-avontuur.
Beide kampen maken gebruik van stijlvolle Zuid-Afrikaanse tenten en zijn gelegen in twee grote nationale parken: Yala en Wilpattu.
De kampen bestaan uit niet-permanente structuren, waardoor de impact op de parken minimaal is, compleet met comfortabele kingsize bedden en een scala aan modern comfort en waardoor privacy gegarandeerd is. 

 

Ontdek alle faciliteiten van het hotel:
www.leopardsafaris.com

 

Campings 

De Yala camping is gelegen op een schilderachtige locatie die de perfecte uitvalsbasis vormt voor jouw Noel Rodrigo’s Leopard Safaris kampeerervaring. Deze locatie is speciaal gekozen vanwege de natuurlijke schoonheid en de schaduwrijke stukken bos, die de temperatuur in de tenten koel houden. Veel verschillende wilde diersoorten bezoeken het kamp, dus er bestaat een grote kans dat je wakker wordt met het geluid van tropische vogels!

 

De Wilpattu camping ligt aan de pittoreske rand van het nationale park, een aanvulling op de serene omgeving. Deze bijzondere locatie is gekozen vanwege de natuurlijke schoonheid, luchtige open ruimtes waardoor het ideaal is voor het spotten van wilde dieren en de aangrenzende gebieden van de droge zone bos, die de tenten schaduw bieden tegen de hitte van de middagzon. Ze hechten veel waarde aan duurzaam en eco-vriendelijk toerisme in Luipaard Safari kampen en bieden jou een unieke en onvergetelijke safari ervaring!

 

Safari  

De deskundige naturalisten van Leopard Safaris by KK Collection nemen je mee op een onvergetelijke ervaring in Yala en Wilpattu National Parks, Sri Lanka’s belangrijkste wildreservaten! Ze organiseren professionele safari tours sinds 2006. Het is opgericht door milieudeskundige Noel Rodrigo, met het grootste respect voor de flora & fauna die de Nationale Parken bewonen. Zij geloven in minimale verstoring van dieren op onze wild Safari Tours.

 

Een onvergelijkbare ervaring in het wild! De safari’s worden uitgevoerd met behulp van een Toyota Land Cruisers, aangepast voor jouw comfort. De excursies vinden plaats in de koelere uren van de ochtend en de late namiddag, wanneer de kansen om wilde dieren te spotten op hun best zijn.De gidsen kennen de parken door en door en nemen je mee naar de beste plekken om olifanten, luipaarden, krokodillen en lippenberen te spotten! De jeeps zijn geschikt voor alle terreinen, en zijn ontworpen om het bekijken van wilde dieren te maximaliseren in absoluut comfort. Ze zijn ook ongelooflijk praktisch. Elke jeep is uitgerust met een koelbox met verfrissingen en snacks, samen met verrekijkers en wildlife veldgidsen. Ze hebben ook fotoapparatuur, inclusief oplaadpunten voor batterijen, camera-steunpunten, zitzakken en armklemmen.

 

Galerij Foto’s

Een vakantie met top Accommodatie!

Een rondreis door Sri Lanka kan een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van jou ongetwijfeld verrijken.

Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.