KINGFISHER ECOLODGE

OVER HET HOTEL 

Welkom in de provincie Champasak, de meest zuidelijke provincie van Laos, ook wel bekend als de “Smaragden Driehoek”, het kruispunt tussen Laos, Thailand en Cambodja, de nieuwste reisbestemming in Indochina waar het nog mogelijk is om de echte lokale levensstijl en natuurlijke schoonheid van dit raadselachtige land te zien en te voelen.

Kingfisher Ecolodge biedt gasten een comfortabele, intieme ervaring in de exotische natuur in een bijzondere omgeving die wordt vergemakkelijkt door onze unieke locatie naast de Beung Kiat Ngong Wetlands en het Xe Pian Natural Protected Area.

Ontdek alle faciliteiten van het hotel:
www.kingfisherecolodge.com

KAMERS 

De bungalows hebben een ongeëvenaard uitzicht op de unieke, door Ramsar beschermde Kiet Ngong wetlands die aan het landgoed grenzen. Je kan het volledige uitzicht op de wetlands krijgen vanuit het comfort van jouw eigen privé kamer. Ze hebben twee soorten kamers beschikbaar – Deluxe Bungalow en Comfort Bungalow.

ECO & SUSTAINABILITY

Er zijn nog maar een paar plaatsen in de regio waar je echt weg kunt komen van alles en één kunt worden met de lokale omgeving. Bij Kingfisher doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat je de tijd heeft om je volledig onder te dompelen in de rust van de natuur die je omringt, of dat nu is door een berg- of junglewandeling te maken om oude ruïnes te bekijken, door lokale dorpjes te fietsen, met een lokale kano de wetlands in te gaan of gewoon lekker op jouw balkon te genieten van de rust en de stilte. Zij nodigen je uit om met hun mee te gaan.

RESTAURANTS & BARS  

Het rustige restaurant heeft twee verdiepingen en serveert traditionele Laos, Thaise en westerse gerechten in een vriendelijke, ontspannen sfeer. Het ligt direct boven de serene vijver, met de wetlands van Kiat Ngong Ramsar beschermd gebied en de Bolaven Plateau in de verte op de achtergrond. 

s Ochtends kun je ontbijten op het terras. Ook tijdens de lunch en ’s avonds kun je genieten van een selectie van bieren, wijn en cocktails, terwijl de zon ondergaat om jouw verblijf in Kingfisher Ecolodge compleet te maken.

GALLERIJ FOTO’S

Een vakantie met top Accommodatie!

Een reis naar Laos kan een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van jou ongetwijfeld verrijken.

Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.