KAGI SPA ISLAND

OVER HET HOTEL 

Ontdek de kenmerkende tropische eilandreizen en word verliefd op de eenvoud van het leven.

Wanneer je verblijft in Kagi Maldives Spa Island, zal je zeker de harmonie ontdekken tussen gezond en vreugdevol leven.
De reizen nemen je mee op een avontuur vol authentieke Maldivische luxe en momenten die al je verwachtingen overtreffen.

Of je nu alleen reist of samen met jouw geliefden, in Kagi Maldives neem je een duik in vereenvoudigde elegantie en onthul je de essentie van Puur Leven.

 

Ontdek alle faciliteiten van het hotel:
www.kagimaldives.com

KAMERS 

De 50- villa, boutique eiland resort, biedt elegantie in het leven boven het water of aan het strand met de ultieme afzondering en comfort. 

BEACH POOL VILLA

Pure verfijning en ware elegantie ontmoet de perfecte ruimte voor een intiem stranduitje. Geniet van de privacy van je eigen privéstrand terwijl je geniet van het binnenste van jouw eigen privézwembad. De perfecte match voor een strand gevulde ervaring!

OCEAN POOL VILLA 

Een ingetogen elegantie en afgezonderde ruimte brengt een bucket list ervaring tot leven. Ga direct vanaf de trap naar het spectaculaire huisrif of dompel je onder in het comfort van jouw eigen privézwembad met panoramisch uitzicht rondom.

LAGOON POOL VILLA 

Neem een duik in de oceaan vanaf het water terras of drijf boven de oceaan in jouw privé zwembad en laat je hypnotiseren door het zachte kabbelen van de golven onder je villa. Het gevoel van kalmte en rust is wat je zeker zal ervaren in deze villa’s.

RESTAURANTS & BARS  

Verwen je zintuigen met heerlijke culinaire reizen die zijn ontworpen om heerlijk, vers, gedurfd van smaak, eenvoudig en bovenal bevredigend te zijn!

Om je ervaring compleet te maken raden wij je aan een scheutje gezelligheid in het recept te verwerken terwijl je geniet van de prachtige omgeving die de restaurants en bars te bieden hebben.

THE NOURISHING COMPLEX 

Het is hier waar je kan genieten van een reeks luxe verwennerijen en je ziel kan voeden met verrukkelijke epicurische creaties van de culinaire meesters. Dit klassieke architectonische meesterwerk van twee verdiepingen ligt boven op de Indische Oceaan en brengt een ruimte tot leven waar men rustig contact kan maken en kan socialiseren zonder overbevolkt te zijn, maar ook privé kan zijn zonder zich geïsoleerd te voelen.

WELLNESS  

Of je nu een totale lichaamsverzorging wenst of gewoon even helemaal tot rust wilt komen, hier ervaar je de ultieme holistische wellnessbestemming van de Malediven. Van de geavanceerde spa en fitness, die gericht zijn op fysiek, mentaal en spiritueel welzijn, tot de complete voedselcreaties, wellness stroomt door elk element van het resort. Een ontsnapping aan de buitenwereld waar je de ultieme rust kan vinden en je je gelukkiger kunt voelen als je terugkeert naar de verwachtingen van het leven.

THE BAANI SPA COMPLEX

De Baani Spa is niet een gewone spa. Het complex omvat de luxe van de fundamentele elementen om een holistische gezondheids- en wellnessbenadering te volgen. Het is hier waar je je levensritme en verbinding binnen je authentieke zelf vindt. Ontsnap naar de spa en wees gewoon jezelf terwijl je het ultieme welzijn voor je geest, lichaam en ziel ontdekt.

GALERIJ FOTO’S

Een vakantie met top Accommodatie!

Een reis naar de Malediven kan een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van jou ongetwijfeld verrijken.

Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.