APULIT ISLAND EL NIDO

OVER HET HOTEL 

Het Eco-Adventure eilandresort Apulit van El Nido Resorts, gelegen in Taytay Bay in het noordoosten van Palawan, biedt spannende en opwindende activiteiten voor de sensatiezoeker. Gasten kunnen klimmen en abseilen van de 60-meter kalkstenen klif, met een vogelperspectief over het hele eiland. Duik en ontdek gezonken schatten vlak voor het strand, met een Japans scheepswrak en een overvloed aan zeedieren om de gasten te begroeten. Doe de koplampen aan en ga speleologie bedrijven in de verschillende grotten van Apulit, of spring op de banca om te gaan eilandhoppen en snorkelen met de watersportgidsen van het resort om de verschillende diersoorten in het gebied te identificeren en uit te leggen. De gastenactiviteitencoördinatoren van het resort helpen je bij het plannen van uw avontuurlijke vakantie op het eiland Apulit.

 

Ontdek alle faciliteiten van het hotel:
www.elnidoresorts.com

KAMERS 

Apulit Island heeft 50 water cottages die de traditionele Filippijnse architectuurstijl combineren met hedendaags design. De cottages zijn allemaal gebouwd op palen, hoog boven de zee met een vrij uitzicht op Palawan’s azuurblauwe Taytay Bay, omliggende eilanden, en dramatische kalkstenen kliffen. Er zijn 30 Water Cottages gebouwd rond de belangrijkste baai van het eiland. Elke Water Cottage heeft een oppervlakte van 35m² en is geschikt voor maximaal twee personen. 20 Loft Water Cottages zijn gelegen aan de westelijke baai. Elke Loft Water Cottage heeft twee verdiepingen en heeft directe toegang tot de zee vanaf de eigen veranda. Het heeft een totale oppervlakte van 61m² en biedt plaats aan vier personen.

DUURZAAMHEID & ECO

El Nido Resorts streeft ernaar al de gasten te voorzien van recreatieve, boeiende en educatieve ervaringen en diensten op een manier die zo min mogelijk impact heeft op het milieu en respect bevordert voor de lokale bevolking en cultuur van El Nido.

DUURZAME WERKING

Rioolwaterzuiveringsinstallatie

El Nido Resorts beschikt over een moderne rioolwaterzuiveringsinstallatie (AWZI) gecombineerd met inheemse rietveldfilters. Dit zorgt ervoor dat er geen ongezuiverd rioolwater en grijs water in zee wordt geloosd. Het behandelde water wordt gebruikt om toiletten door te spoelen, de planten water te geven en brandkranen te voeden. Dit leidt tot een directe vermindering van het waterverbruik, dat anders via energie-intensieve ontziltingsprocessen zou moeten worden geproduceerd of uit de waterbronnen van de regio zou moeten worden gehaald.

Waterbesparing

El Nido Resorts heeft een regenwater opvang systeem om regenwater op te vangen, te filteren en op te slaan voor gebruik in de kamers van de gasten en de personeelsverblijven. Waterbesparende voorzieningen zoals douchekoppen met een laag debiet en toiletten met een lage spoeling zijn ook aanwezig.

En naast deze initiatieven doen ze nog veel meer!

GALLERIJ FOTO’S

Een vakantie met top Accommodatie!

Een reis naar de Filipijnen kan een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van jou ongetwijfeld verrijken.

Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.