JA BEACH HOTEL

OVER HET HOTEL 

Het originele heritage hotel in het hart van de actie beschikt over 235 kamers en suites met privébalkons of -terrassen met uitzicht op de Arabische Golf, de privéjachthaven en de weelderige hoteltuinen. Met een crèche en Pirates & Mermaids Kids Club en directe toegang tot het strand en faciliteiten, staat dit all-inclusive hotel aan het strand van Dubai in het middelpunt van de actie met iets voor elke leeftijd en smaak.

 

Ontdek alle faciliteiten van het hotel:
www.jaresortshotels.com

KAMERS 

Premium suite met één slaapkamer

Dit is de premium keuze als je op zoek bent naar iets extra speciaals. Met een foyer die leidt naar een grote slaapkamer en een aparte woonkamer en toegang tot de lounge en de suite zwembad en verfrissingen gedurende de dag, dit is ideaal voor een familie-uitje.

Suite met één slaapkamer

Met toegang tot een speciaal suitezwembad en verfrissingen gedurende de dag liggen de ruime Familiesuites met één slaapkamer op de 4e en 5e verdieping van het hotel. Ze bieden een prachtig ononderbroken uitzicht op de Arabische Golf met een ontspannen sfeer die ideaal is voor een gezinsuitstapje.

Twee kamers met zeezicht

Het juweel in de kroon van JA Beach Hotel is het beeldschone landschap dat wordt geleverd met de familie zeezicht kamers, bestaande uit twee onderling verbonden kamers met een ruime ruimte voor jou en je geliefden om te ontspannen en te genieten van een ideale familievakantie.

Resort View Junior Suite

Deze superior kamers liggen op de vijfde verdieping van het hotel en behoren zonder twijfel tot de beste familiekamers in Dubai. Lichte, moderne interieurs, strak donkerhouten meubilair en een inloopkast geven u veel ruimte om je thuis te voelen.

Deluxe Zeezicht Kamer

Gelegen op de eerste en begane grond, met een eigen terras met uitzicht op het zwembad, het azuurblauwe water van de Arabische Golf of de tuinen van het resort, zijn de Deluxe Sea View Rooms ruim en ideaal voor gasten die op zoek zijn naar privacy en comfort.

Kamer met zeezicht

De prachtig ingerichte kamers met zeezicht bevinden zich op de eerste vier verdiepingen met balkons die een sereen uitzicht op de oceaan bieden.

Resort Uitzicht Kamer

Deze kamers kijken uit over het glooiende groen en bevinden zich op de verdiepingen 1-4. Ze zijn de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van alles wat het resort te bieden heeft. Staande balkons en een stijlvol interieur maken deze familieaccommodatie tot een uitstekende keuze om te ontspannen.

RESTAURANTS & BARS  

In het resort zijn er tal van verschillende restaurants, lounges, bars en zwembadbars. De eetgelegenheden bieden gerechten aan uit verschillende keukens, keuze genoeg dus!

GALLERIJ FOTO’S

Een vakantie met top Accommodatie!

Een reis naar Dubai kan een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van jou ongetwijfeld verrijken.

Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.