BAWAH RESERVE

OVER HET HOTEL 

6 EILANDEN, 3 LAGUNES, 13 STRANDEN

Omringd door weelderig tropisch groen en een azuurblauwe oceaan, ligt Bawah Reserve in een beschutte zorgeloze afzondering op 300 km ten noordoosten van Singapore in de afgelegen Anambas Archipel van Indonesië. Omgeven door helder turquoise water, blauwe lagunes en koraalriffen, dit ongerepte en voorheen onbewoonde marine natuurreservaat is geschikt voor outdoor avonturiers met een honger naar verwennerij, evenals paradijs zoekers op zoek naar ontspanning.
Bawah biedt de ware betekenis van duurzame luxe.

 

Ontdek alle faciliteiten van het hotel:
www.bawahreserve.com

 

KAMERS 

 

Bawah Reserve beschikt over 6 soorten kamers, enkele voorbeelden zijn:

OVERWATER BUNGALOW

Voor een romantisch uitje of droomhuwelijksreis, upgrade naar een prachtige Overwater Bungalow. De 11 Overwater Bungalows (105 m²) zijn exclusief toegankelijk via loopbruggen en zijn gezegend met een prachtig uitzicht over de lagune en de buitenste eilanden. Zes suites vangen de zonsopgang in het oosten en vijf suites zijn perfect voor een zonsondergang in het westen.

BEACH SUITE

Een luxe tented suite aan het strand, gelegen tussen weelderig gebladerte en op een steenworp afstand van ongerept, wit zand en glinsterende lagunes. Vredige privacy, zachte briesjes en uitzicht op zee vanaf jouw veranda.

GARDEN SUITE

Geniet van een luxe safari-tent in de Garden suite (70 m²), iets van het strand verwijderd, temidden van de zonovergoten jungle. Stap uit jouw veranda op de zanderige bosbodem en je zal merken dat je slechts een voetstap verwijderd bent van het strand. Het tentdak van de suite strekt zich uit over de veranda, zodat je overdag in de schaduw kunt lezen op het vijf meter lange dagbed. 

 

RESTAURANTS & BARS  

Hoog gelegen in het landschap van Bawah Island en omgeven door tropisch regenwoud, biedt Tree Tops restaurant een adembenemend uitzicht op de lagune, prachtige bamboe architectuur en een indrukwekkende lichtinstallatie die een bloei van kwallen voorstelt.

Laat het eten, de wijn en het prachtige landschap samensmelten tot één sensatie die al je zintuigen prikkelt. Geopend voor ontbijt, lunch en diner en biedt een grote tafel geschikt voor een groep van maximaal 20 gasten. Als je op zoek bent naar een verfijnd diner met uitzicht op de karmozijnrode zonsondergang, moet Tree Tops je eerste keuze zijn.

Voor een intiemer diner onder de sterrenhemel biedt The Lookout een intieme, romantische setting met lantaarns, wijn en diner à deux.

GALERIJ FOTO’S

Een vakantie met top Accommodatie!

Een reis naar Indonesië kan een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van jou ongetwijfeld verrijken.

Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.