Amanoi

OVER HET HOTEL 

Amanoi ligt op een spectaculair stuk van de Vietnamese kustlijn in de groene omhelzing van het Núi Chúa National Park.
Het is een afgelegen natuurlijk paradijs met uitzicht op Vinh Hy Bay.
Van de restaurants op de klif en het zwembad, tot de Aman Spa aan de rand van het meer en het gouden privézandstrand, biedt het resort grenzeloze mogelijkheden voor verkenning in de buitenlucht, culturele onderdompeling en serene time-out.

 

Ontdek alle faciliteiten van het hotel:
www.aman.com/resorts/amanoi

ACCOMMODATIE 

Van hun gebogen daken die boven de boomlijn uitsteken tot hun tralievensters en discrete natuurlijke materialen, zijn Amanoi’s Paviljoens en Villa’s één met de natuur. Met toegang tot het volledige gamma van Vietnamese spa-behandelingen, putten ze uit de gratie en kunstige eenvoud van Vietnamees design, omgeven door ongerepte jungle en het kristalheldere water van Vinh Hy Bay, dat er gewoon op wacht om verkend te worden!

Er is keuze uit drie soorten villa’s en drie soorten paviljoens. Zo heb je de Amanoi Ocean Pool Villa, Ocean Pool Villa, Mountain Pool Villa, Ocean Pavilion,  Mountain Pavilion en Lake Pavilion.

Daarnaast kun je ook kiezen uit zes residenties. Residenties bieden de ruimte en faciliteiten om familie, vrienden of collega’s samen te brengen op één onvergetelijke locatie. Elke privé villa omvat woon- en eetpaviljoens en een groot overloopzwembad omringd door uitgestrekte terrassen. In de luxe residentie voorziet een persoonlijke butler in alle behoeften van de gasten, inclusief de bereiding van Vietnamese of westerse gerechten in een privékeuken. 

Er is keuze uit zes soorten residenties. Zo heb je de 5 Bedroom Bay Residence, 5 Bedroom Residence, 4 Bedroom Residence, 3 Bedroom Residence, Two Bedroom Residence en 2 Bedroom Amanoi Ocean Pool Residence.  

DINEREN  

De drie eetgelegenheden van Amanoi hebben elk een eigen karakter – van het restaurant op de top van een klif tot de Beach Club aan de kust. Ze serveren exquise Vietnamese gerechten – bekend om het gebruik van verse kruiden – en verfijnde internationale gerechten, én zijn toegankelijk voor zowel gasten als niet-gasten. Privé dineren in een spectaculaire buitenomgeving kan ook geregeld worden.

Vanaf de heuveltop biedt het restaurant de hele dag door een diner met de geurige smaken van de Vietnamese keuken. Op het menu staan seizoensproducten van de markt en de dagelijkse vangst van lokale vissersboten. Het interieur met zuilen en airconditioning loopt over in een terras met een prachtig uitzicht op de dramatische kustlijn.

De Beach Club ligt aan de gouden zandkust, op een korte wandeling van de zee, en wordt omringd door enorme granieten keien. Er is een schaduwrijke eethoek en een terras met uitzicht op het zwembad. Geopend voor de lunch, maar ook voor drankjes en snacks aan het zwembad de hele dag door. Een specialiteit is vers gegrilde vis!

De bar kijkt uit over het Nui Chua National Park onder de dakrand van het centrale paviljoen en is een ontspannende, sfeervolle ruimte met ontwerpinspiratie van traditionele Vietnamese theehuizen. Met lokale kunst en fotografie aan de muren en uitzicht op de bergen in de verte is het een comfortabele, contemplatieve ruimte om weg te zakken in een leren fauteuil en te nippen aan een cocktail van het huis.

WELLNESS  

Aan de oevers van een meer bezaaid met lotusbloesems, is de Aman Spa een plek om lichaam en geest in evenwicht te brengen, waar gespecialiseerde therapeuten gepersonaliseerde wellness-programma’s ontwerpen en een breed scala aan Vietnamese en internationale behandelingen geven in een ongeëvenaard serene en schilderachtige omgeving. Twee afgelegen Wellness Villas dienen als een volstrekt privé verlengstuk van de Spa.

Het hele jaar door trekt Amanoi’s residentieprogramma een internationaal programma van holistische gezondheidsexperts en welzijnsbeoefenaars naar de spa. Naast het eigen team van therapeuten delen deze specialisten kennis en inzicht van de nieuwste geneeswijzen en onderzoeken via een beperkt programma van retraites en ervaringen.

Amanoi’s Individuele Wellness Immersies en halve of hele dag spa programma’s zijn ontworpen om diepgaande verandering te bevorderen. Ze zorgen voor voelbare resultaten en een diep gevoel van innerlijke rust en zijn zorgvuldig afgestemd om de immuniteit te stimuleren, ongewenst gewicht te verminderen, focus en spirituele verbondenheid te vernieuwen of intern evenwicht en algeheel welzijn te bevorderen voor een langer, gezonder leven. 

Amanoi Spa biedt twee privé hydrotherapie suites, elk met een verwarmde stenen behandeltafel, stoombad, jacuzzi en koud dompelbad. Deze kunnen met of zonder behandeling worden geboekt. Om het immuunsysteem te versterken, raden wij een lichaamsscrub aan, gevolgd door tijd in de stoomkamer, de jacuzzi en het koude dompelbad. 

 

GALERIJ FOTO’S

Een vakantie met top Accommodatie!

Een rondreis door Sri Lanka kan een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van jou ongetwijfeld verrijken.

Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.