Abu Dhabi


And you think you’ve done it all

ZEE, CULTUUR & ERFGOED

Neem een duik in Abu Dhabi! Zwem in het glinsterende turquoise water, ontspan op verbazingwekkende witte stranden of ga op in een zeilhistorie die honderden jaren oud is.

De historische plekken in Abu Dhabi, de erfgoedattracties, kunst en musea reflecteren een diepgeworteld verleden en een toekomst rijk aan cultuur. De combinatie van internationale invloeden en een sterke betrokkenheid bij plaatselijk erfgoed heeft gezorgd voor een intrigerende mix van oud en nieuw.

 

DINEREN & ICONISCHE STADSSYMBOLEN

In Abu Dhabi komen allerlei wereldkeukens bijeen, met restaurants die een levendige en gevarieerde mix van internationale smaken aanbieden.

Van de Arabische pracht van het Emirates Palace tot het enige hotel dat over een F1-baan ligt, van de prachtige duinen van het VAE-paviljoen tot ’s werelds verst overhellende toren: je zal versteld staan van de architectonische wonderen.

 

FAMILIEBESTEMMING

Abu Dhabi, een bestemming voor de hele familie, nodigt je uit om de adembenemende Sheikh Zayed Grand Mosque te ontdekken, om een adrenalinekick te beleven terwijl je de snelste achtbaan in het grootste attractiepark ter wereld trotseert, te slenteren in de ontspannende Al Ain Oase, de dieren in de boeiende dierentuinen van het emiraat te voeren, of om een geweldig dagje uit te beleven op publiekstrekker van de hoofdstad van de VAE, de Corniche.

 

 

Share This