UniTrips

UniTrips biedt reizen op jouw maat. Beleving en ontdekking zijn onze kernwoorden. Wij bieden reizen aan die wij reeds zelf beleefd en goedgekeurd hebben.

Divers aanbod aan reizen

Uitgebreid getesten reizen

Unieke reis

Rondreis Dubai


 

Pak tijdens jouw rondreis door Azië Dubai ook even mee. Of wil je liever overwinteren in deze wereldstad? In Dubai weet je het zeker; een hoop items van jouw bucketlist worden hier afgestreept. Kijk naar het hoogste gebouw ter wereld, ski van een besneeuwde berg, maak een skydive boven de kunstmatig aangelegde palmeilanden of zwem met haaien in het grootste winkelcentrum ter wereld.

Bezoek tijdens jouw rondreis door Azië een aantal dagen Dubai

Dubai is een ideale stad om een paar dagen te vertoeven. Je stapt in een wereld van luxe en dat zie je dan ook overal terug. Bezoek een trendy nachtclub tot in de late (of vroege) uurtjes of kom heerlijk tot rust aan een prachtig zandstrand. Wanneer je Dubai aandoet tijdens je rondreis weet je zeker dat je je geen moment verveelt. Wij geven jou alvast een aantal tips om je te vermaken in de stad.

Andere reizigers bekeken ook:

Ga jij definitief naar Dubai? Boek jouw reis bij UniTrips

Wil je binnenkort Dubai bezoeken tijdens je rondreis door Azië? Goede keuze! Bespreek je wensen met ons. Zo kunnen we jouw droomreis samenstellen, zodat je in Dubai kunt genieten van een volledig verzorgd avontuur. Je kunt contact met ons opnemen per mail of ons bellen op het nummer +32 496 68 89 87.

Share This