UniTrips

UniTrips biedt reizen op jouw maat. Beleving en ontdekking zijn onze kernwoorden. Wij bieden reizen aan die wij reeds zelf beleefd en goedgekeurd hebben.

Divers aanbod aan reizen

Uitgebreid getesten reizen

Unieke reis

Reizen naar Thailand


 

Door op een van je reizen naar Thailand Bangkok aan te doen heb jij gegarandeerd een geweldige vakantie waarover je kunt vertellen op feestjes. Zo kun je in de stad genieten van een bruisend nachtleven, maar ook overdag genieten van prachtige tempels. Huur een tuktuk chauffeur om je rond te laten rijden voor temple hopping. Maar ook als je een echte foodie bent zit je in Bangkok helemaal op je plek. Ontdek de authentieke Thaise keuken bij de eetstalletjes op straat. Denk je dat dit onveilig is? Ga naar de stalletjes waar veel mensen zijn, die zijn gegarandeerd veilig. Bij UniTrips kun je reizen naar Bangkok in Thailand helemaal zelf naar wens samen laten stellen.

Start een van de mooiste reizen naar Thailand in het bruisende Bangkok

Vrijwel alle reizen naar Thailand hebben één overeenkomst; de reis wordt gestart in Bangkok. Krung Thep, ‘Stad der Engelen’, zoals de bevolking hun hoofdstad noemt, is een stad die nooit slaapt. Vervelen doe je je dan ook geen moment in ‘The Big Mango’. Wat dacht je van een kanalentocht per longtailboat door ‘landelijk Bangkok’ of een dinercruise over de Chao Phraya rivier? Een ontspannende en mooie ervaring die niet mag worden overgeslagen.

Ontdek de pareltjes van de Thaise hoofdstad

In Bangkok kun je tal van geweldige pareltjes ontdekken. Maak een fietstocht door het oude Bangkok, waar langzaam het stedelijke gebied verandert in een meer landelijke omgeving. Ga je toch liever een dagje de mooiste tempels bezoeken met een tuktuk? Begin dan met een bezoek aan het Royal Palace en de naburige Wat Pho, de thuisbasis van de beroemde liggende Boeddha en massageschool. Ga vervolgens over de rivier naar de tempel van de dageraad, Wat Arun. Het is onze favoriete tempel in de stad vanwege het uitzicht!

Bangkok, de ideale stop tijdens reizen naar Thailand

Enkele andere pareltjes zijn: Wat Saket (Golden Mount), Wat Traimit en Wat Intharawihan in de wijk Pratunam. Deze wijk staat in Bangkok bekend als de plek waar je goed kunt winkelen, maar ook goed kunt eten. We geven je graag alvast een aantal tips om helemaal in de Thaise sferen te komen. Wil je graag een bezoek aan Bangkok combineren met een uitgebreide reis door Azië? Ook dan kun je bij ons terecht! Een reisprogramma tijdens een rondreis door Thailand start je met UniTrips gegarandeerd goed!

Beleef geweldige avonturen tijdens reizen naar Thailand en Bangkok!

Voor de nodige informatie die je over Bangkok of de prachtige reizen naar Azië wilt weten neem je uiteraard contact met ons op. Wij begrijpen dat je wel op de hoogte wilt zijn van alle do’s en don’ts van het desbetreffende land voordat je vertrekt. De nodige vragen kun je stellen per mail of je kunt ons even bellen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer: +32 496 68 89 87.

Share This