UniTrips

UniTrips biedt reizen op jouw maat. Beleving en ontdekking zijn onze kernwoorden. Wij bieden reizen aan die wij reeds zelf beleefd en goedgekeurd hebben.

Divers aanbod aan reizen

Uitgebreid getesten reizen

Unieke reis

Reizen naar Thailand


 

Door te reizen naar Bangkok in Thailand heb jij gegarandeerd een geweldige vakantie die je kunt navertellen op feestjes. Zo kun je in de stad genieten van een bruisend nachtleven, maar ook overdag genieten van prachtige tempels. Huur een tuktuk chauffeur om je rond te laten rijden voor temple hopping. Maar ook als je een echte foodie bent zit je in Bangkok helemaal op je plek. Bij Unitrips kun je reizen naar Bangkok in Thailand helemaal zelf naar wens samen laten stellen.

Reizen naar Bangkok in Thailand: wat kun je verwachten?

In Bangkok kun je tal van geweldige pareltjes ontdekken. Ga op tour op een longtailboot over de Chao Phraya rivier, een ontspannende en mooie ervaring die niet mag worden overgeslagen. Of maak een fietstocht door het oude Bangkok, waar langzaam het stedelijke gebied verandert in een meer landelijke omgeving. Ga je toch liever een dagje de mooiste tempels bezoeken met een tuktuk? Begin dan met een bezoek aan het Grote Paleis en de naburige Wat Pho, de thuisbasis van de beroemde liggende Boeddha en massageschool. Ga vervolgens over de rivier naar Wat Arun. Het is onze favoriete tempel in de stad vanwege het uitzicht! Enkele andere pareltjes zijn: Wat Saket, Wat Traimit en Wat Intharawihan.

Reizen naar Azië: waar moet ik aan denken?

Het reizen naar Bangkok in Thailand is een topervaring, maar verstandig is om het een en het ander te voorbereiden. Hiervoor kun je bij ons terecht. De nodige vragen kun je stellen per mail. Bel je liever? Dan kun je ons bereiken op het nummer; +32 496 68 89 87.

Share This