Golfvakantie in Jordanië

Home » Golfen in Jordanië

Op vakantie om te gaan golfen in Jordanië

Je had het misschien niet verwacht maar in Jordanië zijn er ook prachtige golfbanen om uit te testen! Het zijn grote, uitgestrekte banen die je niet zomaar overal zal vinden.

Golf in het Midden-Oosten kent de laatste jaren een enorme groei. De mix van prachtige locaties, het gunstige klimaat en de vriendelijke bevolking zorgen er voor een enorme boost van de sport. Op vele plaatsen zijn de golfbanen verbonden aan een hotelresort, maar je kan ook kiezen voor een rondreis waarbij je verschillende top golfbanen aandoet.

Ontdek hier al de prachtige golfbanen en enkele golfhotels die wij je aanbevelen om uit te proberen tijdens je golfvakantie in Jordanië!

GOLFHOTELS

Hyatt Regency Aqaba Ayla

Hyatt Regency Aqaba Ayla Resort is een schilderachtig toevluchtsoord te midden van torenhoge bergen, oogverblindend blauwe lagunes, exclusieve jachthaven en de fairways van de 18-holes Ayla Golf Club. Verwen uzelf in onze rustige spa, bouw zandkastelen met de kinderen of leun achterover en ontspan bij een van onze zwembaden.

Opal Hotel Amman

Opal hotel is gelegen op de luchthaven weg, 15 minuten afstand van de zevende cirkel, 15 minuten afstand van Queen Alia luchthaven en 20 minuten afstand van gezellige markten. Er is tal van parkeerplaats om je auto gemakkelijk te parkeren in de nabijheid van het hotel. Het hotel onderscheidt zich door zijn ligging, want het ligt in uitgestrekte weelderige tuinen te midden van de magische schoonheid van de natuur die u het grootste geluk en sereniteit biedt. Het hotel kijkt ook uit op grote mooie parken die worden beschouwd. 

GOLFBANEN

Ayla Golf Club

Ayla Golf Club is Jordanië’s eerste kampioenschapsgolfbaan die volledig uit gras bestaat. De 18 holes championship course meet 7,152 yards met vijf teeing grounds per hole terwijl de volledig verlichte par 3 Academy course 1,185 yards meet met twee teeing grounds per hole. Er is een volledig verlicht oefenterrein aanwezig met twee afslagen en een Academy Clubhouse met twee indoor swing studio’s, een indoor putting lab, club repair workshop, boutique pro shop en ‘Silica’ all day bar / restaurant. 

Bisharat Golf Course

De Bisharat Golf Club ligt ten zuiden van de stad Amman in een van de mooiste landschappen van Jordanië. Bisharat Golf Club werd opgericht in 1990 en was de eerste privé golfbaan in Jordanië. De 9-holes baan, 2.754 yards, par 34, ligt in 2 natuurlijke valleien omgeven door prachtige glooiende heuvels en biedt een uitdaging voor golfers van alle handicaps, terwijl de natuurlijke omgeving u keer op keer terug zal lokken.