fbpx

Gezinsreizen in Azië, op reis met kinderen

Gezinsreizen in Azië, op reis met kinderen


Reizen met je kinderen kan verrassende keuzes opleveren. Laat je in je zoektocht leiden door de nieuwsgierigheid en het open vizier van je kinderen. Alles kan: luxereizen, rondtrekken, een combinatie van cultuur en strand. Bedenk het, en Azië heeft het voor je!

De veelzijdigheid van enkele toplanden zoals Thailand, Vietnam of Maleisië zal je kinderen zeker en vast boeien. Leer met hen de lokale keuken en gebruiken kennen, laat je verwennen door de super vriendelijke bevolking en beleef ervaringen die jullie voor altijd zullen bijblijven.

Doen de verre afstand, de Oosterse gebruiken of cultuur je nog twijfelen? Wij zorgen voor de praktische voorbereiding én een volledige ‘do & don’t’ lijst zodat je zonder zorgen kan vertrekken. Zo zal je snel overtuigd zijn dat reizen met kinderen in Azië een héél goed idee is. Eenmaal ter plekke, laat je de dagelijkse sleur los en kan je onbezorgd genieten van de vele aspecten van Azië.

Want het staat als een paal boven water: Aziaten houden van kinderen! En of je nu kiest voor veel of weinig luxe, er is voor ieder wat wils. Ontdek de vele mogelijkheden.

– FAMILIE DEGHESELLE – TRIP NAAR THAILAND –

Thailand … wat een land. Alles was geweldig. We liepen van de ene verrassing in de andere. En wat een geweldige ervaring voor de kinderen. Wij hebben intens genoten!!

Het was de perfecte combinatie tussen de drukke stad, adembenemende natuur en relaxen aan het stand. Alles was tot in de puntjes geregeld zodat we alleen maar moesten genieten!

Ontdek wat andere UniTrippers over ons wisten te vertellen →

Thailand

Thailand is een veelzijdigheid land. De vriendelijkheid van haar bevolking geeft haar de naam ‘land van de glimlach’. Het is een veilig en betaalbaar land, met tal van leuke activiteiten voor kinderen.

Meer weten →

Vietnam

Vietnam is een land om verliefd op te worden. Je komt hier ogen tekort. Een rondreis Vietnam staat garant voor een onvergetelijke tijd en onvoorstelbaar veel variatie.

Meer weten →

Sri Lanka

Sri Lanka, dat is Azië in het klein! Met een kleurrijke mix aan culturen, prachtige natuur en sporen uit het verleden. Kies voor avontuur en safari’s gecombineerd met ongerepte tropische stranden.

Meer weten →

Myanmar

Myanmar is een fascinerend land, een land van goud, dat jarenlang is afgesloten geweest voor de buitenwereld en dus nauwelijks westerse invloeden kent.

Meer weten →

Cambodja

Cambodja is even mooi als indrukwekkend. Naast de vele regenwouden en de prachtige stranden tref je hier culturele schatten zoals de tempels van Angkor Wat.

Meer weten →

Laos

Laos laat zich nog graag ontdekken. De paden zijn nog niet platgetreden, bezoekers worden met open armen ontvangen. Ontdek Laos nu het nog ongedwongen kan.

Meer weten →

Bali

Bali heeft een fantastische combinatie van cultuur, natuur en luxe. Op het eiland vind je oude tempels, schitterende rijstvelden, eeuwenoude cultuur, spiritualiteit en luxe resorts.

Meer weten →

Filipijnen

Filipijnen is anders dan alle andere landen. Van de bruisende hoofdstad Manilla en natuurwonderen tot zijn ongerepte stranden op de meest fantastische bounty eilandjes.

Meer weten →

Als ouder kan een rondreis door een Aziatisch land een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van je kinderen – én die van jou – ongetwijfeld verrijken.

Welk land past bij jou ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw reis? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.

Share This