Detox Yoga Trip

Home » Detox Yoga Trip

Detox Yoga Trip

Het dagelijkse leven kan erg stressvol zijn. Heb je dus dringend een portie rust en stilte nodig?  Dan komt onze Detox Yoga Trip je erg gelegen! Je geniet van de beste yoga op de mooiste stranden. Maar, hier houdt het niet op. Nadat je helemaal zen bent trek je naar een de wereldstad Bangkok om te genieten van cultuur en de stad.

De start van een onvergetelijke ontspannende trip > DAG 1-6: Bangkok – Koh Samui (-/L/D)

Je landt in Bangkok. Hier neem je onmiddellijk een connecting vlucht naar het ontspannende Koh Samui.  In nog geen uurtje kom je aan op Koh Samui. Vervolgens wordt je hier naar het Welness & Spa-resort gebracht en kan je Detox Yoga Trip van start gaan. Hier zal je de komende dagen overnachten en genieten van relaxerende yogasessies. Bij aankomst krijg je, naast een hartelijk ontvangst, de eerste informatie, een welkomstdrankje en start het programma. Hier kom je helemaal tot rust!

Wat zit er inbegrepen in jouw 7-daagse Detox Yoga Trip?

 • 7 individuele ‘Body and Soul’ therapieën

 • 3 ‘Radiance’ behandelingen

 • 3 Far Infrared Sauna sessies

 • 2 Colon Hydrotherapy

 • 2 Chi Nei Tsang buikmassage

 

Het programma is verder inclusief:

 • Volledig uitgewerkt yoga programma

 • Mooie comfortabele kamer met airco

 • Heerlijke brunch en diner buffetten

 • Mineraal drinkwater

 • Herbal Steam Room

 • Zoutwater zwembad

Weer vol energie en klaar voor Bangkok >DAG 7: Koh Samui – Bangkok (B/-/-)

Je hebt vast en zeker genoten van je verblijf op Koh Samui! Maar op dag zeven is het tijd voor een nieuwe bestemming.  Na een lekker ontbijtje vlieg je terug richting Bangkok voor de resterende 3 dagen van jouw Detox Yoga Trip. Alle transfers tussen het hotel en de luchthaven zijn inbegrepen. Tijdens jouw verblijf in Bangkok zal je lekker kunnen uitrusten in een uitstekend, centraal gelegen viersterrenhotel.

Op detox-ontdekking in Bangkok > DAG 8: Bangkok (B/-/-)

Op de achtste dag van je Detox Yoga Trip ben je helemaal vrij om zelf op ontdekkingsreis te gaan in Bangkok, een echte wereldstad. Je hebt al heel wat mooie herinneringen op zak maar daar kunnen er zeker en vast nog wel een paar kleppers bij. Hou een Tuk Tuk tegen en ontdek de stad. Maar natuurlijk geven we je nog enkele leuke tips om je Detox Yoga Trip vol energie verder te zetten.

UNITIPS

 1. Het Koninklijk Paleis (Grand Palace) is dé toeristische attractie van Bangkok met de beroemde Smaragden Boeddha.

 2. In de Wat Pho ligt de grootste liggende Boeddha. Hier is ook de belangrijkste massageschool van Thailand.

 3. De Wat Arun (ofwel Tempel van de Dageraad) is een van de meest gefotografeerde bezienswaardigheden van Bangkok.

 4. Vanop de Baiyoke II toren krijg je een adembenemend uitzicht over de skyline van Bangkok. Ga daarna gezellig iets drinken op een van de talrijke rooftop bars die Bangkok telt. De echte party vind je in Khao San Road.

Nog meer ontdekken > DAG 9: Bangkok (B/-/-)

Wil je op de voorlaatste dag van je Detox Yoga trip graag vroeg opstaan of lekker uitslapen? Maar wie had gedacht dat je op een dag Bangkok al helemaal hebt ontdekt, die heeft toch wel verkeerd gedacht.  Want in Bangkok ben je niet snel uitgekeken. Er is nog zoveel te ontdekken. UniTrips geeft je dan ook graag enkele suggesties.

UNITIPS

 1. Ontdek Bangkok vanuit een ander perspectief en ontdek Bangkok by bike. Naar onze persoonlijke mening een van de toppers in Bangkok. De tocht laat je de verschillende gezichten van de stad zien. Van smalle steegjes en zijstraatjes tot het drukke Chinatown. Fiets langs ontelbare winkeltjes en markten, richting de groene verstopte plantages van Bangkok. De tocht gaat vervolgens verder aan boord van een long-tail boot over de kanalen van Bangkok.

 2. Last night in Bangkok and the world’s is your oyster. Geef er nog een laatste keer een lap op, net zoals de Muay Thai vechters in het grootste Thai-boksstadion van Thailand, Ratchadamnoen Stadium.

 3. De mooiere clubs van Bangkok, kan je vinden in Sukhomvit Soi 11 (sip-et = 11). Onze persoonlijke favoriete ter plaatse is Club Climax. Of toch liever weer afsluiten in dat oh zo gekke Khao San Road, aan jou de keuze uiteraard.

Vlieg naar huis met een koffer vol ervaringen > DAG 10: Bangkok – Airport

(B/-/-)

Het is zover, de laatste dag van je Detox Yoga Trip. Maar je kan Thailand toch niet verlaten zonder enkele typisch Thaise souvenirtjes te kopen voor jouw vrienden of familie. En de straten van Bangkok zijn daarvoor de beste plek.  Wil je na tien dagen liever niet naar huis vliegen? Plan in overleg met ons het verdere vervolg van jouw Detox Yoga Trip.

 

Wil je graag je verblijf verlengen, wens je een van de vermelde excursies via ons op voorhand bij te boeken, of heb je nog andere opmerkingen? Laat het ons weten, en we werken het verder uit op jouw maat.